Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Προς αναβολή η δίκη για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΕΠΟ, λόγω κωλύματος Κούγια

Προς αναβολή οδεύει η δίκη, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΕΠΟ, την περίοδο 2004-2006,  καθώς ο συνήγορος Αλέξης Κούγιας, που υπερασπίζεται τον πρώην προέδρο της Ομοσπονδίας Βασίλη Γκαγκάτση, αναμένεται να επικαλεστεί κώλυμα, με  άλλη δίκη, στη Θεσσαλονίκη, με αδικήματα προς παραγραφή.
Κατηγορούμενοι στο Ε Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, εκτός του κ. Γκαγκάτση, είναι επτά ακόμη πρώην παράγοντες της Ομοσπονδίας οι : Γιώργος Γκιρτζίκης, Γιώργος Σιντόρης, Γιάννης Οικονομίδης, Βασίλης Χατζηαποστόλου, Πασχάλης Παπαδόπουλος, Γιώργος Κόγιας και  Σωκράτης Παπαδόπουλος. 
Μάρτυρες στην υπόθεση είναι οι: Βίκτωρας Μητρόπουλος, Χρήστος Υφαντής, Γιάννης Φαρφαρέλης και Παυσανίας Παπανικολάου. 
Στο δικαστήριο προεδρεύει ο  πρόεδρος εφετών  Ισίδωρος Λιάπης και μέλη του δικαστηρίου είναι οι εφέτες: Αμαλία Βασιλοπούλου και  Κώστας Σαργιώτης.
Εισαγγελέας είναι ο Χαράλαμπος ζώνης, ο οποίος βρίσκεται και στην έδρα της υπόθεσης της «κάρτας υγείας» της ΕΠΟ και έχει προτείνει την ενοχή 13 κατηγορουμένων.
Να σημειωθεί ότι, η δίκη έχει διακοπή ήδη μία φορά στις 19 Δεκεμβρίου, για τον ίδιο λόγο και πάλι, κώλυμα στο πρόσωπο του συνηγόρου Αλέξη Κούγια.