Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Ti κρύβει ο μάρτυρας, για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου; (βίντεο)

Σκιές και ερωτηματικά στη δίκη για τη δολοφονία του 23χρονου φοιτητή Μάριου Παπαγεωργίου, για την απουσία βασικού μάρτυρα - αστυνομικού, να εμφανιστεί να καταθέσει, παρά το ότι, έχει διαταχτεί τέσσερεις φορές μέχρι τώρα, από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, η βιαία προσαγωγή του.
Οπως είπε η δημοσιογράφος Μαίρη Μπενέα στην εκπομπή του Σκαι "Μαζί σου", για τον μάρτυρα, που είναι και γιός του βασικού κατηγορούμενου της δολοφονίας: "Tι θέλει να κρύψει";
ΜΠΕΝΕΑ: Πως είναι δυνατόν μάρτυρας να είναι και ένστολος, να έχει διαταχτεί από το δικαστήριο η βιαία προσαγωγή του, τέσσερεις φορές  και να μην τον βρίσκουν, κατ΄αρχήν να τον φέρουν και ο ίδιος, να μην υπακούει στην απόφαση της Δικαιοσύνης, να εμφανιστεί και να καταθέσει. Για να τον καλεί το δικαστήριο, με τόση επιμονή, σημαίνει ότι είναι σημαντικός μάρτυρας. Για να μην έρχεται, λογικό ειναι να σκεφτούμε ότι, κάτι θέλει να κρύψει...Είναι επίσης ο γιός του βασικού κατηγορούμενου, που έχει καταδικαστεί σε ισόβια και 23 χρόνια κάθειρξη, ως εγκέφαλος της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου.
Δείτε την εκπομπή:
http://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/mazi-sou/2019-02-13-11