Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Χιλιανή φόνισα: "Δεν κάναμε σεξ με τον 79χρονο" (βίντεο)



Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού οδηγήθηκε πριν απο λίγο η  55χρονη Χιλιανή, που κρίθηκε προφυλακιστέα, για τη δολοφονία του 79χρονου ναυτικού, στον Πειραιά, τον οποίον κατακρεούργησε με μαχαίρι, την περασμένη Πέμπτη μέσα στο διαμέρισμα του, όπου την φιλοξενούσε το τελευταίο επτάμηνο.
Η 55χρονη, που εμφανίστηκε με ένα πολύ σκισμένο τζην και με χειρουργική μάσκα στο πρόσωπο,  απολογήθηκε στον 1ο ανακριτή Πειραιά, χωρίς να είναι σε θέση να δώσει εξηγήσεις για την πράξη της.
Επανέλαβε πολλές φορές οτι, δεν θυμόταν τίποτα, ενώ αρνήθηκε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον ηλιωμένο συνταξιούχο ναυτικό.
Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν ομόφωνα τον εγκλεισμό της κατηγορούμενος στο Ψυχιατρείο, προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν έχει το ακαταλόγιστο ή, εάν οι ισχυρισμοί της και η στάση που κρατάει είναι προσχηματικά.
Στην προανακριτική της απολογία αμέσως μετα το έγκλημα, είπε στους αστυνομικούς ότι, ο 79χρονος την φιλοξενούσε τους τελευταίους 7 μήνες στο διαμέρισμα του, στον Πειραιά.
Δεν απάντησε πως γνώρισε τον 79χρονο και πως έφτασαν να συγκατοικούν, αρνήθηκε πάντως ότι, είχαν σεξουαλικές σχέσεις.
Υποστήριξε μάλιστα ότι, του πλήρωνε το μερίδιο της στο ενοίκιο και στα έξοδα του σπιτιού, από τα χρήματα που έβγαζε δουλεύοντας σε μπαρ της περιοχής.
Πιό λιγομίλητη εμφανίστηκε στον ανακριτή, ενώ σε ερωτήσεις του, γιατί σκότωσε τον 79χρονο, έδινε ασαφείς και αλλοπρόσαλες απαντήσεις,
Τη μία στιγμή  υποστήριζε ότι, δεν θυμόταν τιποτα, για τη σκηνή της δολοφονίας, ενώ μετά έλεγε ότι δεν τον σκότωσε εκείνη,
Σε ερώτηση εαν συνέβη κάτι μεταξύ τους, που της προκάλεσε αυτή την αντίδραση, είπε οτι, εκείνη την ημερα ο 79χρονος ήταν απο το πρωί εκνευρισμένος.
Δείτε σε λίγο στην εκπομπή του Σκάι " Μαζί σου", το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Μαίρης Μπενέα, με εικόνες και  βίντεο απο τα δικαστήρια Πειραιά.
http://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/mazi-sou/2019-02-18-11