Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Κούγιας: "O Λυκουρέζος υιοθέτησε ένα ναυτικό δυστύχημα".





Μετά από δυόμισι χρόνια αναβολών και κωλυσεργίας, η υπόθεση μόνο για το σκέλος της διατροφής, που διεκδικούν οι συγγενείς των θυμάτων, συζητήθηκε την περασμένη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου.
Οι συγγενείς δύο οικογενειών, που ξεκληρίστηκαν, έχασαν τους αγαπημένους τους και παραμένουν σακατεμένοι και ανήμποροι να εργαστούν και να ζήσουν τα ανήλικα τους, έχουν προσφύγει με αιτήσεις ασφαλιστικών Μέτρων σε βάρος του ιδιοκτήτη του ταχύπλοου "ΝΤΟΥΕΝΤΕ", που είναι κάτοικος Λονδίνου, καθώς και εναντίον των ασφαλιστικών εταιριών, που δεν έχουν δώσει δεκάρα και διεκδικούν περίπου 1300 ευρω το μήνα.
ΜΑΙΡΗ ΜΠΕΝΕΑ: Δυόμισι χρόνια μετά στοιχειώνει την υπόθεση ποιός ήταν ο οδηγός του ταχύπλοου καθώς η Δικαιοσύνη δεν κατάφερε να σηκώσει αυτό το πέπλο, ενώ οι οικογένειες των θυμάτων και ο συνήγορος τους Αλέξης Κούγιας, υποστηρίζουν ότι, δεν ήταν ο ηλικιωμένος Θρασύβουλος Λυκουρέζος, ο οποίος απεβίωσε πριν από ένα χρόνο. Αλλά ο άνθρωπος αυτός, όπως πολύ εύστοχα είπε ο κ. Κούγιας, λόγω ηλικίας και λόγω προβλημάτων υγείας... υιοθέτησε το δυστύχημα...".
Δείτε την εκπομπή:
http://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/mazi-sou/2019-02-04-11