Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

"Θα γινόσουνα πολλή καλή εισαγγελέας"! (Βίντεο)

Η τοποθέτηση της Ευγενίας Πασχαλίδου ως διευθύντριας Ενημέρωσης της ΕΡΤ, άνοιξε θέμα  στην εκπομπή  "Μαζί σου", για το δημόσιο χρήμα, που η κυβέρνηση κατασπαταλάει σαν να είναι η Κρατική ΕΡΤ,  ιδιωτικό κανάλι.

ΤΑΤΙΑΝΑ: Η Ευγενία τους μάρανε αυτούς, που δεν το περίμεναν να γίνει διευθύντρια Ενημέρωσης της ΕΡΤ η Ευγενία Πασχαλίδου,γιατί εδώ έχουνε βάλει προέδρους στην ΕΡΤ κάποιους, που δεν ξέρουν να χειρίζονται υπολογιστή και δεν έχουν καν τηλεόραση, δεν βλέπουν καν τηλεόραση και τους έχουν βάλει προέδρους της ΕΡΤ. Δηλαδή έχουν βάλει προέδρους ανθρώπους σε ένα Μέσο, το οποίο δεν είχαν τη διάθεση να το παρακολουθήσουν ούτε ως τηλεθεατές.

ΜΠΕΝΕΑ: To οποίο πληρώνει αδρά ο ελληνικός λαός, πρέπει να πούμε.
ΤΑΤΙΑΝΑ: Νάτην η Μπενέα.
MΠΕΝΕΑ: Γιατί δεν είναι ιδιωτικό Μέσον η ΕΡΤ, όπου μπορεί να κάνει ο καθένας ότι θέλει. Είναι τα χρήματα του ελληνικού λαού, τα πονεμένα, αυτά που λείπουν από όλους μας.
ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ: Μα δεν προέκυψε εσχάτως. Είναι παλαιόθεν..
ΜΠΕΝΕΑ: Και αυτό τι σημαίνει; Οτι κάποιος πρέπει να παίρνει τα κακά και να τα συνεχίζει; Υποτίθεται ότι, η κυβέρνηση αυτή, είναι αυτή που βγήκε μπροστά... σε παρακαλώ Θεοδόση άσε με να ολοκληρώσω, ακόμη και εάν δεν αρέσει κάτι, εγω πρέπει, θέλω να το πω
ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ: Nα το πεις
ΜΠΕΝΕΑ: Δεν μπορεί λοιπόν, ειδικά η συγκεκριμένη Κυβέρνηση που είχε εξαγγείλει τόσα πολλά ότι, θα σεβόταν το δημόσιο χρήμα, δεν μπορεί να συμπεριφέρεται κατ΄αυτόν τον τρόπο..
ΤΑΤΙΑΝΑ: Μαίρη σε λατρεύω θέλω να σου πω, σε λατρεύω και θεωρώ ότι, εκτός από δημοσιογράφος, που κάνεις τέλεια αυτή τη δουλειά, εαν δεν γινόσουνα δημοσιογράφος, θα γινόσουνα εισαγγελέας!
ΜΠΕΝΕΑ:Εισαγγελέας! Πές το.Εισαγγελέας! Κρίμα που δεν έγινα...
ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ:Λυπάμαι τον κοσμάκη...
ΤΑΤΙΑΝΑ: Θα γινόσουνα πολλή καλή εισαγγελέας...
Δείτε την εκπομπή:  http://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/mazi-sou/2019-02-08-11