Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Ας συνεχίσουμε τη γιορτή...


Με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, λάβαμε την παρακάτω επιστολή από ανώτατο δικαστικό λειτουργό ε.τ, που επιθυμεί, να διατηρήσει την ανωνυμία του, για ευνόητους λόγους..

Τη δημοσιεύουμε αυτούσια!

Αναφέρει:

"Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να χαλάσω το εορταστικό κλίμα της ημέρας, που προκύπτει από το χειροκρότημα, που θα κοστίσει περίπου 3,5 δισεκατομμύρια για τα F-35. Τον καλό πελάτη τον χειροκροτάς και τον προσέχεις. Αυτό γίνεται παντού από τα μοδιστράδικα μέχρι τα μπουζούκια. Και 'μεις, όπου πάμε, ψωνίζουμε όπλα και μας αγαπούν.

Όμως θάθελα να αφήσω εδώ, ευλαβικά, τις εξής πληροφορίες ελάσσονος σημασίας: 

Η Ελλάδα σύμφωνα με το Ευρωκοινοβούλιο είναι στην τελευταία θέση της Ελευθερίας του τύπου. Η βενζίνη σήμερα στην Αλόννησο έχει 2,60. Τα ελληνόπουλα είναι τα πιο παχύσαρκα παιδιά της ηπείρου. Η Ελλάδα έχει το ακριβότερο ρεύμα σε όλη την Ευρώπη. Ο αριθμός των νοσοκόμων, που αναλογούν σε 1000 κατοίκους στα νοσοκομεία είναι, που μας κατατάσουν στην τελευταία θέση της Ευρώπης. Πιο κάτω από μας είναι η Τουρκία και το Μεξικό. Πιο πάνω η Κόστα Ρίκα. Η Ελλάδα στην τελευταία θέση της Ε.Ε. για την ισότητα των φύλων πριν λίγες μέρες. Πρωταθλήτρια στις γυναικοκτονίες για φέτος. Στην τελευταία θέση η Ελλάδα, μεταξύ 70 χωρών, για το δημογραφικό πρόβλημα. Στον Παγκόσμιο Δείκτη Ευτυχίας (2021) η Ελλάδα ήταν 68η. Στον Παγκόσμιο Δείκτη Υγείας μεταξύ 93 χωρών, για τις οποίες συγκεντρώθηκαν στοιχεία η Ελλάδα ήταν 66η.Έχουμε ρεκόρ 28 χρόνων στον πληθωρισμό. Πεντακόσια νοικοκυριά τη μέρα αντιμετωπίζουν διακοπή ρεύματος.

Λεπτομέρειες.

Ας συνεχίσουμε τη γιορτή...