Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Τι θα ισχυριστούν στις απολογίες τους οι τρεις συλληφθέντες, για το βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό

Ξεκίνησαν οι απολογίες των τριών συλληφθέντων, για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.

Και οι τρεις αναμένεται να αρνηθούν την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής.

Ηδη έχει ξεκινήσει να απολογείται ο πρώτος, ηλικίας 33 ετών, ο οποίος φέρεται ότι, θα επικαλεστεί πρόβλημα διανοητικό, το οποίο φαίνεται πως επιβεβαιώνεται από γιατρό, που τον εξέτασε στη ΓΑΔΑ επί 1,5 ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια κ. Υφαντή, αναμένεται να του απαγγείλει κατηγορία γιά τρία ραντεβού με τη 12χρονη.

Ο ίδιος έχει πει απολογούμενος στη ΓΑΔΑ ότι, έγιναν δύο συναντήσεις, αλλά η τρίτη ματαιώθηκε καθώς υπήρχε θέμα με τη μεταφορά των χρημάτων. Πάντως ο ιδιος φέρεται να υποστηρίζει πως δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη.

Υπενθυμίζεται, πως ο 33χρονος συνελήφθη την Παρασκευή αφού ταυτοποιήθηκε.

Οπως προέκυψε από την έρευνα, συνομιλούσε με το κοριτσάκι μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. Ο συνήγορός του Γιάννης Μπαρκαγιάννης υποστήριξε πως ο εντολέας του «δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη».

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι δεν ήρθε ποτέ σε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη, αν και τη συνάντησε δύο φορές.


Σύμφωνα με το δικηγόρο του, η 12χρονη στο πρώτο ραντεβού του ζήτησε να βάλει πετσέτες στα παράθυρα του αυτοκινήτου για να μη φαίνεται τι γίνεται στο εσωτερικό του οχήματος, αλλά εκείνος δεν το δέχτηκε επειδή «έχει χρόνια κατάθλιψη και κλειστοφοβία».

Σχετικά με τις συνομιλίες που είχε ο πελάτης του με το προφίλ της 12χρονης, ο δικηγόρος ξεκαθάρισε ότι «θεωρούμε βέβαιο ότι μιλούσε άλλος. Είναι δυνατόν 12χρονων κορίτσι να ξέρει για e-banking και να του απαντά γιατί δεν φαίνεται η μεταφορά των χρημάτων στο ΑΤΜ;».

Ο 33χρονος σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρίζει ότι έχει πρόβλημα διανοητικό το οποίο φαίνεται πως επιβεβαιώνεται από γιατρό ο οποίος τον εξέτασε στη ΓΑΔΑ επί 1,5 ώρα. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι υπήρξαν τρία ραντεβού με τη 12χρονη, έγιναν δύο συναντήσεις αλλά η τρίτη ματαιώθηκε καθώς υπήρχε θέμα με τη μεταφορά των χρημάτων. Πάντως ο ιδιος φέρεται να υποστηρίζει πως δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη.

Στην ίδια υπερασπιστική τακτική αναμένεται να κινηθούν και οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι, εκ των οποίων ο ένας είναι ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος που πλέον βρίσκεται σε διαθεσιμότητα από το νοσοκομείο Μεταξά.

Ο κατηγορούμενος φέρεται, να ισχυρίζεται στην προανακριτική του απολογία ότι, δεν υπήρχε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη, αλλά πως έγινε μία συνάντηση μέσω της εφαρμογής και ποτέ δεν έχει δώσει χρήματα στο κορίτσι.

Ο συνήγορος του 36χρονου, Λαμπρος Μπρεάνος υποστήριξε ότι, ο εντολέας του «είχε προφίλ στην πλατφόρμα γνωριμιών, με όλα τα στοιχεία και τα τηλέφωνα του. Μου είπε ότι πήγε στο ραντεβού μαζί της, είδε ότι ήταν ανήλικη και έφυγε χωρίς να κάνει κάτι. Στα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει, του ανέφερε πως ήταν 17 ετών». Ο δικηγόρος σημείωσε πως ο 36χρονος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και «υποβάλλεται σε μετάγγιση αίματος κάθε 10 ημέρες».

Την ίδια γραμμή άρνησης των κατηγοριών φαίνεται πως θα ακολουθήσει και ο 34χρονος ο οποίος και αυτός με τη σειρά του ισχυρίζεται ότι έχει πρόβλημα υγείας.