Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Τα 51 προφίλ του Μίχου, γιά τη 12χρονη


Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της 12χρονης, στον Κολωνό.

Σύμφωνε με πληροφορίες, ο Ηλίας Μίχος φέρεται ότι, είχε ανοίξει 51 προφίλ για την 12χρονη στην εφαρμογή Βlinchat, ψάχνοντας άνδρες, για να εκδίδει το παιδί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, από τον Μάιο έως τον Αύγουστο, ο 53χρονος φέρεται ότι, άνοιξε στην εφαρμογή, συνολικά 51 προφίλ για την 12χρονη. Από αυτά, τα 35 προφίλ ήταν δοκιμαστικά, ενώ τα άλλα 16 περιείχαν πληροφορίες όπως email και ηλικία χρήστη. Τα τρία από αυτά είχαν φωτογραφία προφίλ της 12χρονης.

Κατά τις ίδιες πηγές, η πρώτη είσοδος στην εφαρμογή με τα στοιχεία του κοριτσιού, ήταν δοκιμαστική και έγινε στις 25 Μαΐου, δηλαδή πριν το κοριτσάκι συμπληρώσει τα 12. Το προφίλ έμεινε ενεργό έως τις 31 Μαΐου, διάστημα κατά το οποίο ο χρήστης συνομίλησε με 24 άτομα.

Στις 11 Ιουνίου δημιουργήθηκε, για πρώτη φορά λογαριασμός με τα αναλυτικά στοιχεία της 12χρονης, όπως email, ηλικία, μικρό όνομα και περιοχή. Στη συνέχεια δημιουργήθηκαν κι άλλα προφίλ.

Στις 22 Αυγούστου ήταν και η τελευταία ημερομηνία, που εμφανίζεται να χρησιμοποιείται η εφαρμογή, με το όνομα χρήστη της 12χρονης.