Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Σύμπληρωματική δίωξη σε βάρος του 53χρονου, που βίαζε τη 12χρονη


Συμπληρωματική ποινική δίωξη ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, για διακεκριμένη εμπορία ανθρώπων και οπλοκατοχή εναντίον του  53χρονου από τα Σεπόλια που βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τώρα έχουν ταυτοποιηθεί  16 άτομα, που φέρονται ότι, βίαζαν τη 12χρονη, ενώ αναμένεται από την Εισαγγελία διάταξη δημοσιοποίησης των στοιχείων του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος, κατηγορείται ήδη για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου.

Απολογείται αύριο στον ανακριτή, μαζί με 42χρονο συγκατηγορούμενο του.

 Η έρευνα, για την υπόθεση του 53χρονου έχει ήδη επεκταθεί, καθώς η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, παράλληλα με την πρώτη δικογραφία, που αφορά το βιασμό της 12χρονης και το διαδικτυακό πελατολόγιο του ήδη κατηγορούμενου 53χρονου εμπόρου, σχημάτισε και δεύτερη δικογραφία για την ίδια υπόθεση.

Με παραγγελία του Προισταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνη Ελευθεριάνου, διερευνάται εμπλοκή και άλλων προσώπων, ακόμη και από το οικογενειακό ή και το φιλικό περιβάλλον του δράστη, αλλά και του θύματος.