Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Μηνύματα στο κινητό και εμβάσματα από τον 53χρονο στο λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης, οδήγησαν στη σύλληψη της


Ο γνωστός δικηγόρος Αποστόλης Λύτρας ανέλαβε, με τη συνάδελφο του Ασπασία Ταραχοπούλου, την εκπροσώπηση της μητέρας της 12χρονης, που συνελήφθη, κρατείται και ανακρίνεται στη ΓΑΔΑ, κατηγορούμενη, για μαστροπεία.

Ο κ. Λύτρας υποστήριξε ότι, η εμπλοκή της μητέρας της 12χρονης συνίσταται σε κάποια μηνύματα, που είχε ανταλλάξει με τον 53χρονο προσωρινά κρατούμενο και σε δύο εμβάσματα με μικροποσά στο λογαριασμό της.

Χωρίς να γνωρίζει τη δικογραφία, όπως είπε ο κ. Λύτρας, τα χρήματα βρέθηκαν στο λογαριασμό της μητέρας της ανήλικης, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει.

Οπως είπε ο συνήγορος, η 12χρονη είχε πάρει την κάρτα της μητέρας της και είχε δώσει τον τραπεζικό της λογαριασμό στον κατηγορούμενο, ο οποίος της έβαλε τα δύο μικροποσά, 20 με 25 ευρω.

Είμαστε μπροστά σε ένα τρομερό έγκλημα, θεωρώ ότι είναι κύκλωμα, θα είναι και άλλοι οι κατηγορούμενοι» εκτίμησε σχετικά.
Δηλώσεις έκανε και η δικηγόρος της οικογένειας Ασπασία Ταραχοπούλου, ξεκαθαρίζοντας ότι, «δεν περιμέναμε αυτή την εξέλιξη» για να συμπληρώσει ότι «συνεργαζόμαστε με τον κ. Λύτρα και θα δούμε πώς θα προχωρήσουμε».

Πρόσθεσε δε πως «η μητέρα αρνείται τις κατηγορίες, δεν γνώριζε για τα εμβάσματα και πως θέλει να αυτοκτονήσει, φοβούμενη
 μήπως της πάρουν τα παιδιά».