Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Ερευνα για ποτά - "μπόμπες" στη Δραπετσώνα, μετά το θάνατο 18χρονου απο αλκοόλ!


"Βόμβα" από την Εισαγγελία Πειραιά, που ξεκινάει έρευνα, για ποτά - "μπόμπες" στα μπαρ και τα κλαμπ της περιοχής, μετά την ιατροδικαστική έκθεση, που έδειξε ότι, ο θάνατος του 18χρονου φοιτητή σε κλαμπ στον Πειραιά, ενδεχομένως να συνδέεται με κατανάλωση νοθευμένου αλκοόλ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των "Δικογραφιών" του iediseis η προισταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά Ειρήνη Μαραγκάκη, βάζει στο εισαγγελικό μικροσκόπιο μαγαζιά της περιοχής του Πειραιά, για να διαπιστωθεί εάν πουλάνε νοθευμένο αλκοόλ.

Η αρχή έγινε από κλαμπ της Δραπετσώνας, έξω από το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή ο 18χρονος, ενώ θα επεκταθεί και σε άλλα μαγαζιά.

Σήμερα διενεργήθηκε αυτοψία στο συγκεκριμένο κατάστημα, παρουσία εισαγγελέα, καθώς δεν είχε γίνει επισταμένος έλεγχο, όπως θα έπρεπε, χτες.

Η προανάκριση, που διενεργείται για το θάνατο του 18χρονου, εποπτεύεται από την Προισταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ειρήνη Μαραγκάκη.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε νωρίτερα το iEidiseis, η νεκροψία - νεκροτομή έγινε σήμερα το πρωί και σύμφωνα με αυτήν ο θάνατος προκλήθηκε από καρδιακή προσβολή, η οποία ίσως οφείλεται σε επιπλοκές από κατανάλωση οινοπνεύματος.

Από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του ιατροδικαστή δεν προκύπτει με σαφήνεια η αιτία θανάτου. Αυτό αναμένεται να συμβεί από την περαιτέρω έρευνα, καθώς η ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά θα ζητήσει να γίνουν εξειδικευμένες εξετάσεις, ιστολογικές και τοξικολογικές, για συγκεκριμένες ουσίες.

Ο 18χρονος με καταγωγή από την Κω ήταν πρωτοετής φοιτητής και ζούσε στο Μοσχάτο. Σύμφωνα με πληροφορίες, σπούδαζε διοίκηση επιχειρήσεων.