Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Στα... σύννορα βρέθηκε το κατασχεμένο από την Τροχαία σούπερ τζιπ


Σε… θρίλερ με απρόοπτη κατάληξη εξελίχτηκε η εξαφάνιση ενός ογκώδους και πανάκριβου ΙΧ τζιπ wrangler, που κατασχέθηκε προ δύο ετών, μετά από έλεγχο της Τροχαίας στη Λεωφόρο Συγγρού.

Το τζιπ οδηγούσε υπάλληλος μεγαλεμπόρου, στον οποίον ανήκε το τζιπ και ο οποίος δραστηριοποιείται σε Λαικές Αγορές ανά την Επικράτεια.

Η κατάσχεση του αυτοκινήτου έγινε, μετά από τυχαίο έλεγχο της Τροχαίας στη Λεωφόρο Συγγρού, όπου διαπιστώθηκε ότι, ο ιδιοκτήτης του τζιπ ήταν κατηγορούμενος για υπόθεση ναρκωτικών.

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε, καθώς θεωρήθηκε μέσο μεταφοράς ναρκωτικών.

Ο οδηγός του τζιπ αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν είχε σχέση με την ποινική δικογραφία.

Στο μεταξύ ο ιδιοκτήτης του τζιπ αθωώθηκε, για την υπόθεση ναρκωτικών, στην οποία ήταν κατηγορούμενος και όπως ήταν φυσικό αναζήτησε το αυτοκίνητο του. Αλλά… μάταια, καθώς το ΙΧ δεν υπήρχε στα κατασχεθέντα της Τροχαίας.

Mετά από αδιάκοπα πήγαινε – έλα σε αστυνομικά τμήματα και σε υπηρεσίες, χωρίς να έχει βρεθεί το αυτοκίνητο, ο ιδιοκτήτης του τζιπ ανέθεσε σε έναν εξαίρετο δικηγόρο – καθηγητή, να ανακαλύψει πού βρισκόταν το τζιπ του.

Μετά από επισταμένη έρευνα ο συνήγορος ανακάλυψε ότι, στο μεταξύ το τζιπ είχε ενταχθεί στο στόλο αυτοκινήτων της Αστυνομίας, βάσει αστυνομικής διαταγής, που ορίζει ότι τα κατασχεθέντα αυτοκίνητα, εάν δεν αναζητηθούν εντός του εξαμήνου, δημεύονται υπερ του δημοσίου.

Αυτό είχε συμβεί και με το τζιπ του μεγαλεμπόρου Λαικών Αγορών, που κατά πληροφορίες έχει μεταφερθεί σε υπηρεσία της Αστυνομίας στα σύννορα.

Μοναδική ελπίδα του εμπόρου Λαικών Αγορών πλέον, είναι να αποζημιωθεί από το δημόσιο, για την αξία του αυτοκινήτου του.

ΠΗΓΗ: ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ - κυριακάτικη δημοκρατία