Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

ΤΕΜΠΗ: O μοιραίος σταθμάρχης Λάρισας θα κληθεί σε συμπληρωματική απολογία


Τελευταίος όλων αναμένεται να κληθεί σε συμπληρωματική απολογία από τον ειδικό εφέτη ανακριτή Σωτήρη Μπακαϊμη, ο σταθμάρχης Λάρισας, που είχε βάρδια τη μοιραία νύχτα, που συνέβη το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών.

Ο σταθμάρχης είχε ήδη απολογηθεί και προφυλακιστεί από τις πρώτες ημέρες μετά την τραγωδία.

Ωστόσο κρίνεται ότι, πρέπει να απολογηθεί συμπληρωματικά, καθώς τότε δεν υπήρχε το υλικό της δικογραφίας, που έχει συγκεντρωθεί τώρα και για το οποίο, βάσει της δικονομίας, πρέπει ως κατηγορούμενος, να λάβει γνώση, για να διατυπώσει τις απόψεις του.

Αλλωστε πολλά έχουν αλλάξει πλέον από την αρχική εκδοχή του ανθρώπινου λάθους, για το έγκλημα με τους 57 νεκρούς, που πολύ βολικά για την Κυβέρνηση, αποδόθηκε στο συγκεκριμένο κατηγορούμενο.

 Δεν γνωρίζουμε εάν τελικά ο σταθμάρχης Λάρισας, μαζί με τη συμπληρωματική απολογία του στον ανακριτή κ. Μπακαίμη θα υποβάλλει και αίτηση αποφυλάκισης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, οι συνήγοροι του δεν το έχουν αποφασίσει ακόμη…

Το πιθανότερο ωστόσο είναι ότι, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση των Τεμπών, που πλέον μεταφέρεται χρονικά πολύ πέραν του Ιουνίου, θα  έχει συμπληρωθεί το 18μηνο της προφυλάκισης του και θα  έχει βγει από τη φυλακή.