Σάββατο 20 Απριλίου 2024

«Όπισθεν» στην υπόθεση του κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού!




Σαν... βόμβα έσκασε η πληροφορία ότι, ο αθλητικός και ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος, αντί να
"μαρσάρει" στην άσκηση ποινικών διώξεων, για την ελληνική εκδοχή του διεθνούς κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού, όπως αναμενόταν μετά το πόρισμα της Οικονομικής Αστυνομίας, έβαλε την... όπισθεν!

Ο αθλητικός και ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, που μελετά εδώ και μέρες το πόρισμα της Οικονομικής Αστυνομίας, με τα στοιχεία από την έρευνα, για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού, που "έδειξε" τουλάχιστον 30 εμπλεκόμενους, δεν προχώρησε στην άσκηση ονομαστικών ποινικών διώξεων.

Αντίθετα ο κ. Σπυρόπουλος, ουσιαστικά παρέτεινε την έρευνα του, καθώς ζήτησε νέα άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών των εμπλεκομένων στην υπόθεση προσώπων.

Η άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού, που ζήτησε ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος, είναι η δεύτερη από τότε που ξεκίνησε την έρευνα του, δεκατρείς μήνες πριν.

Και φυσικά δεν περιμένει κανείς, να καταγραφούν τώρα οι συνομιλίες των ήδη εμπλεκομένων στο κύκλωμα, καθώς αυτό έγινε μήνες πριν, στην αρχή της έρευνας του κ. Σπυρόπουλου.

Το γεγονός ότι, η έρευνα του αθλητικού και ποδοσφαιρικού εισαγγελέα εστιάζει εκ νέου στις τηλεφωνικές επικοινωνίες των εμπλεκομένων προσώπων, τα κινητά και τα λάπτοπ των οποίων, έχουν ήδη κατασχεθεί, μήνες πριν, σημαίνει ή ότι, ο κ. Σπυρόπουλος ανακάλυψε νέα στοιχεία και νέα πρόσωπα στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού, ή ότι, προσπαθεί να "δέσει" ακόμη περισσότερο τα ήδη υπάρχοντα στοιχεία και πρόσωπα.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα δείξει...