Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πέντε ανακριτές και τέσσερεις εισαγγελείς στις απολογίες των 67, για τη δολοφονία Λυγγερίδη

 Πέντε ανακριτές και τέσσερεις εισαγελείς αποτελούν την ομάδα της Δικαιοσύνης, που θα ασχοληθει με τις απολογίες και τις προφυλακίσεις των 67 κατηγορούμενων  στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης των χούλιγκανς, γιά τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λιγγερίδη, που ξεκινάνε αύριο στις 9 το πρωί.

 Συγκεκριμένα:

Σε τρεις ανακριτές θα απολογηθούν, αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή,  οι 64 από τους  67 συλληφθέντες, γιά την υπόθεση της δολοφονίας Λιγγερίδη.

Οι απολογίες θα γίνουν ανά ομάδες δέκα - έντεκα κατηγορουμένων και έχει προγραμματιστεί να απολογηθούν αύριο οι 31 άτομα και μεθαύριο  οι υπόλοιποι 33.

Εκτός από τους ανακριτές, παράλληλα έχουν οριστεί και τέσσερεις εισαγγελείς, γιά να γνωμοδοτούν μαζί με τους ανακριτές, γιά τις προφυλακίσεις, ή οχι, των κατηγορουμένων.

Παράλληλα, σήμερα απολογούνται  σε ανακριτή  οι δέκα από τους 67 συλληφθέντες, οι οποίοι βαρύνονται με πράξεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, παράλληλα με την εμπλοκή τους στην υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού.

Από τους δέκα συλληφθέντες για υποθέσεις ναρκωτικών,  οι τρεις δεν εμπλέκονται  στην υπόθεση της δολοφονίας Λιγγερίδη, αλλά συνελήφθησαν στο πλαίσιο της επιχείρησης 

- Επιπλέον σε ανακριτή ανηλίκων θα απολογηθεί ένας ανηλικος κατηγορούμενος, για την υπόθεση Λιγγερίδη.