Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Νέες αποκαλύψεις στις 11.30, για το θάνατο της φοιτήτριας, με... άρωμα σατανισμού!


Δείτε στις 11.30 στο “Μαζί σου” στον Σκάι, νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τη Μαίρη Μπενέα, για την υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της 22χρονης Αρετής, που διερευνάται, εαν σχετίζεται με σατανιστικές τελετές!
Οπως αποκάλυψε χτες η δημοσιογράφος, οι γονείς της φοιτήτριας, που βρέθηκε νεκρή, στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεων, με μία σακκούλα στο κεφάλι, έκαναν μήνυση για ανθρωποκτονία κατ΄αγνώστων, καθώς υποψιάζονται σκηνοθετημένη αυτοκτονία με... άρωμα σατανισμού!

Στη μήνυση, που κατέθεσαν στην Εισαγγελία οι συνήγοροι της οικογένειας, αναφέρονται σαφείς υπόνοιες των γονιών της ότι, ενδεχομένως το παιδί τους θυσιάστηκε στο πλαίσιο σατανιστικής τελετής την 20 Μαρτίου, ημέρα κατά την οποία συνέπεσαν η Πανσέληνος των σκουληκιών και η εαρινή ησημερία, που κατά το εορτολόγιο των σατανιστών θεωρείται ιερή μέρακαι γιορτάζεται με σεξουαλικά όργια και θυσίες.
Οι αστυνομικοί πλέον εξετάζουν το ενδεχόμενο εμπλοκής στην υπόθεση σατανιστικών οργανώσεων, που επηρέασαν την κοπέλα ψυχολογικά και συνέβαλλαν στο θάνατό της είτε άμεσα είτε έμμεσα.