Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Τι έγραφε στο τελευταίο της σημείωμα η 22χρονη Αρετή, που φέρεται ότι,καθοδηγήθηκε σε αυτοκτονία από σατανιστές! (VIDEO)



Σας αγαπώ”. “Δεν φταίτε εσείς...”. “Δεν βρίσκω λόγο για να ζήσω”...
Με σπαρακτικά λόγια αποχαιρέτισε τους γονείς της η 22χρονη φοιτήτρια, η οποία  βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω, με μια σακούλα στο κεφάλι και ένα σωληνάκι, που κατέληγε σε αέριο γέλιου.
Δάκρυσαν ακόμη και οι αστυνομικοί, διαβάζοντας τα λόγια της 22χρονης Αρετής Ζαχαροπούλου, που προσπαθούσε, με αυτό τον τρόπο, να πείσει τους γονείς της ότι, η απόφαση της, να δώσει τέλος στη ζωή της ήταν δική της...
"Προσπάθησα πολύ, αλλά δεν τα κατάφερα", φέρεται ότι, έγραφε η 22χρονη, αναφερόμενη σε κάτι από το οποίο προσπαθούσε να ξεφύγει, χωρίς λυτρωμό...
Οπως αποκάλυψε η Μαίρη Μπενέα στην εκπομπή 
Μετά από τη μήνυση, που 
Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης το κινητό της 22ρονης τηλέφωνο, από το οποίο είχαν σβηστεί όλες οι επαφές, οι κλήσεις και τα μηνύματα της.
Οπως  αποκάλυψε στο “Μαζί σου” η Μαίρη Μπενέα, η υπόθεση της αυτοκτονίας της 22χρονης πήρε απρόβλεπτη τροπή, μετά από τη μήνυση, που υπέβαλλαν οι γονείς της Αρετής, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι, η αυτοκτονία της ήτα καθοδηγούμενη από σατανιστές. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ:http://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/mazi-sou/2019-03-29-11/mazi-sou-29032019
Ο εισαγγελέας, που ανέλαβε την υπόθεση, ζήτησε από το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας, που θα διενεργήσει την έρευνα:
- Να ψάξουν φίλους και γνωστούς της Αρετής και κυρίως τα πρόσωπα εκείνα, με τα οποία είχε σχέση και φέρονται να εμφανίζονται στο διαδίκτυο σε σατανιστικές τελετές και να πάρουν καταθέσεις.
- Να διενεργηθεί γραφολογική έρευνα στο σημείωμα, που άφησε στους γονείς της η Αρετή.
- Να γίνει νέα νεκροψία και νεκροτομή, κάνοντας δεκτό αίτημα της οικογένειας της 22χρονης, από ιατροδικαστή, που διορίστηκε ως τεχνικός σύμβουλος.
- Να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις.
- Να ανοίξει το κινητό τηλέφωνο της 22χρονης και το λαπ τοπ της, καθώς λίγο πριν φύγει από τη ζωή, ανεξήγητα είχαν σβηστεί τα πάντα.