Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Εισαγγελέας ΑΠ Ξένη Δημητρίου: "Το πρωτάθλημα φέτος θα το πάρει ο ΠΑΟΚ"!

Ξάφνιασε τους πάντες με τις γνώσεις της περί τα... ποδοσφαιρικά η εισαγγελέας ΑΠ Ξένη Δημητρίου, που έβαλε... γκολ, με μία ατάκα, που είπε περί πρωταθλήματος και ΠΑΟΚ!
Η εισαγγελέας του Ανώτατου Δικαστηρίου ήταν προσκεκλημένη στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου, με τίτλο "Ευρωπαϊκή∆ικαστική Συνεργασία “EUROJUST”-Ευρωπαϊκή Εισαγγελία", το οποίο επιμελήθηκαν από κοινού ο καθηγητής Ποινικού Δικαίου Λεωνίδας Κοτσαλής και ο εισαγγελέας, που εκπροσωπεί τη χώρα μας στη “EUROJUST” Πάρης Αδάμης.
Η παρουσίαση του βιβλίου, που φέρει τον αριθμό 96 από τις εκδόσεις Σάκκουλα, έγινε χτες το βράδυ, στην  αίθουσα τελετών του Δημαρχείου Βύρωνα, λόγω των καταβολών του εισαγγελέα Πάρη Αδάμη, ο οποίος όχι μόνον είναι γέννημα - θρέμα Βυρωνιώτης, αλλά - όπως είπε - υπήρξε και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου προ 20ετίας.
Βυρωνιώτισα και η εισαγγελέας ΑΠ Ξένη Δημητρίου, ήταν φυσικό να αποτελέσει κεντρικό πρόσωπο στο πάνελ, ανάμεσα στους δύο συγγραφείς.
Η ώρα ήταν 7.15, όταν ξεκίνησε η εκδήλωση, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 6.30.
"Ο λόγος μου θα είναι λιτός και περιεκτικός, είπε ο κ. Αδάμης, ο οποίος κήρυξε την έναρξη της εκδήλωσης, ενω αμέσως μετά το γύρισε στα... ποδοσφαιρικά:
"Δεν θέλω να σας καθυστερήσω, είπε, γιατί βρίσκεται σε εξέλιξη και το ντέρμπυ Παναθηναικού - Ολυμπιακού και ξέρω ότι, οι πολλοί θέλουν να προλάβουν τουλάχιστον το δεύτερο ημίχρονο. Οσο διαρκεί πάντως η εκδήλωση, από τη θέση αυτή θα σας ενημερώνουμε για το... σκορ".
- Μα τι άλλο να μάθετε πιά, για τον αγώνα Παναθηναικού - Ολυμπιακού, είπε εκείνη τη στιγμή η εισαγγελέας ΑΠ, που απέδειξε ότι, παρακολουθεί και ποδόσφαιρο ανελλιπώς!
"Τι να δείτε; Μήπως υποβιβαστεί ο Παναθηναικός; Το θέμα είναι το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα φέτος, είναι γνωστό ότι, θα το πάρει ο ΠΑΟΚ, Θα έλεγα ότι, το πήρε ο ΠΑΟΚ"!