Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Ανοιγμα τραπεζικών λογαριασμών του απαγχονισμένου λογιστή θα ζητήσουν δεκάδες θύματα του

Ανοιγμα τραπεζικών λογαριασμών του 50χρονου λογιστή, που φέρεται ότι, απαγχονίστηκε  από την 47χρονη, η οποία προφυλακίστηκε σήμερα, θα ζητήσουν τα δεκάδες θύματα του, ανάμεσα στα οποία ήταν και εργαζόμενοι στη  εταιρία του!

Αυτό δήλωσε  o συνήγορος, που εκπροσωπεί πολλά από τα θύματα Παναγιώτης Διαλινάκης, ο οποίος είπε ότι, η διαδρομή του χρήματος θα δείξει, πού πήγαιναν τα χρήματα, που έπαιρνε από τους ανθρώπους που εξαπάτησε, καθώς επίσης εάν είχε συνεργούς.

Ο κ. Διαλινάκης, που έχει λάβει εντολή εκπροσώπησης  από αρκετούς, τους οποίους ο 50χρονος εξαπάτησε και απέσπασε οικονομίες και κόπους μιάς ζωής, είπε μεταξύ άλλων ότι, τα δεκάδες θύματα του θανόντα, αναζητούν τρόπους, να διεκδικήσουν τα χρήματα τους, ακόμη και από τους κληρονόμους του.

"Ο 50χρονος εκμεταλλεύτηκε τη σχέση εμπιστοσύνης, που απέκτησε με πολλούς από αυτούς τους ανθρώπους, από τους οποίους απέσπασε εκατομμύρια ευρώ. Στην αρχή υποσχόταν μεγάλες αποδόσεις, σε όλους αυτούς που του εμπιστεύτηκαν τις οικονομίες τους, τις οποίες και απέδιδε. Με αυτό τον τρόπο εδραίωσε την πεποίθηση ότι, μπορεί να επενδύει τα χρήματα τους, προς όφελος τους. Το τι έγινε στη συνέχεια θα το μάθουμε από την άρση τραπεζικού απορρήτου του 50χρονου", δήλωσε ο συνήγορος και συμπλήρωσε:

"Τα θύματα αναζητούν τρόπους διεκδίκησης των χρημάτων τους. Είναι πολλά τα χρήματα, που έχει καταχραστεί. Υπάρχει κίνδυνος και γιά τα ασφαλιστήρια συμβόλαια".