Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Aν και οι 30 έπαιζαν ΠΡΟΠΟ, το 13 θα ήταν το τυχερό τους νούμερο!


https://monobala.gr/an-kai-oi-30-epaizan-propo-to-13-tha-itan-to-tychero-tous-noumero/

Aν και οι 30 έπαιζαν ΠΡΟΠΟ, το 13 θα ήταν το τυχερό τους νούμερο!

Αλλά για το παράνομο στοίχημα, όπου είναι κατηγορούμενοι σε βαθμό κακουργήματος, ίσως το 13, να μην τους φέρει... γούρι...

Ο λόγος, για τους 30 κατηγορούμενους στην υπόθεση της ελληνικής εκδοχής του διεθνούς κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού, οι οποίοι μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον τους από τον αθλητικό και ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο, θα βρεθούν αντιμέτωποι με την 13η τακτική ανακρίτρια κ. Τριαννίδου, η οποία ανέλαβε την ανάκριση για την πολύκροτη υπόθεση.

Αγνωστο , εάν - κατά τις προλήψεις - το 13 θα αποδειχτεί γρουσούζικο για τους 30 κατηγορούμενους στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού, πάντως η 13η ανακρίτρια κ. Τραιαννίδου, σύμφωνα με πληροφορίες, προσανατολίζεται στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, για όσους εξ αυτών θεωρήσει ύποπτους φυγής!

Οι ποινικές διώξεις, που ασκήθηκαν από τον εισαγγελέα κ. Σπυρόπουλο είναι ονομαστικές και τα αδικήματα κακουργηματικής μορφής, με κυριότερο την εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπρατταν παράνομο στοιχηματισμό, αλλοιώσεις αποτελεσμάτων αγώνων, πλαστογραφία και νομιμοποίηση εσόδων από τυχερά παίγνια, κοινώς ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Η ανακρίτρια κ. Τραιαννίδου, η οποία θεωρείται έμπειρη και ικανή δικαστής, έχει ήδη στα χέρια της τη δικογραφία και μελετάει τα στοιχεία της υπόθεσης, προκειμένου να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, που είναι οι κλήσεις στους κατηγορούμενους, για να απολογηθούν, ή η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης.