Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Τελικός Conference League: Για πρώτη φορά στο γήπεδο, ακόμη και ο Προιστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών!


Γιά πρώτη φορά στα δικαστικά και ποδοσφαιρικά χρονικά θα είναι παρών στο γήπεδο, ο ίδιος ο Προιστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας και όχι μόνον οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς, όπως συνηθίζεται.

Και αυτό θα συμβεί απόψε, στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου μεταξύ των εισαγγελέων, οι οποίοι έχουν επιφορτιστεί με την τήρηση της νομιμότητας στον ιδιαίτερα κρίσιμο ποδοσφαιρικό αγώνα, θα είναι και ο Προιστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος, ο οποίος θα εποπτεύει τα πάντα.

Είναι η πρώτη φορά, που η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας θα έχει τόσο ισχυρή και υψηλού επιπέδου παρουσία σε ποδοσφαιρικό αγώνα, καθώς μέχρι τώρα σε όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες μετείχαν από πλευράς Δικαιοσύνης οι επιφορτισμένοι περί των αθλητικών εισαγγελείς.

Σήμερα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών θα έχει έντονη παρουσία, καθώς εκτός από τον διευθύνοντα της Εισαγγελία Αθήνας, εισαγγελέα Πρωτοδικών Αντώνη Ελευθεριάνο, στο γήπεδο θα βρίσκονται επίσης οι δύο αθλητικοί και ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς Κώστας Σπυρόπουλος και Νίκος Μαργαρίτης.

Ενας ακόμη εισαγγελέας, ο κ. Παπαδόπουλος, θα βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι στη Γ.Α.Δ.Α, ενώ επί ποδός και μέχρι να ολοκληρωθεί ο αγώνας, η διαδικασία του τίτλου κλπ. στο γραφείο τους θα παραμείνουν και οι δύο εισαγγελείς της Ποινικής Δίωξης.