Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Η χτεσινή νίκη του Μελισσανίδη!


O ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης πέτυχε μιά τεράστια νίκη του ελληνικού ποδοσφαίρου, με την κατάκτηση του Conference League απέναντι στη Φιορεντίνα, αποδεικνύοντας ότι, σε αυτό το άθλημα όλα είναι δυνατά.

Λίγο νωρίτερα, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, πέτυχε μιά μεγάλη εθνική αναγνώριση, καθώς αρνήθηκε να καλυφθεί με το έμβλημα της διοργάνωσης του τελικού του Conference League η φωτογραφία της Αγιά Σοφιάς, στη φυσούνα και ειδικά χτες, ανήμερα της επετείου της Αλώσεως της πόλης!

Η OPAP Arena είχε «ντυθεί» σε πολλά σημεία, με τα χρώματα και τα εμβλήματα του τελικού του Conference League ενόψει της μεγάλης χτεσινής αναμέτρησης, όπως για παράδειγμα οι τέσσερις πυλώνες του γηπέδου με τις μεγάλες μορφές της ΑΕΚ.

Ο προγραμματισμός της UEFA ήταν να καλυφθούν και οι δύο μεγάλες φωτογραφίες στη φυσούνα, η πρώτη φωτογραφία της Αγιά Σοφιάς και η άλλη με τους πρόσφυγες.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δεν δέχτηκε ούτε καν να το συζητήσει και πέτυχε, να παραμείνουν "ελεύθερες" οι δύο μεγάλες φωτογραφίες στη φυσούνα, αποδεικνύοντας ότι, όταν έχεις ψυχή, όλα είναι δυνατά!