Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Τέλος η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων, για τον μέχρι πρότινος Αντιπρόεδρο της Χαράλαμπο Μαυρίδη


Εγκαταλείπει το συνδικαλισμό, μετά από δέκα χρόνια επιτυχημένης προσωπικής διαδρομής, ο μέχρι σήμερα Β Αντιπρόεδρος της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Πρόεδρος Εφετών Χαράλαμπος Μαυρίδης.

Ο εκ Βορείου Ελλάδας ορμώμενος ανώτατος δικαστής, επιθυμεί να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις και την εμπειρία του στους νεότερους συναδέλφους του.

Γι΄αυτό και θα θέσει υποψηφιότητα ως Διευθυντής Σπουδών κατεύθυνσης Πολιτικής και Ποινικής Δικονομίας στη Σχολή Δικαστών και Εισαγγελέων, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.

Ετσι, εάν ο κ. Μαυρίδης επιλεγεί από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο, για τη θέση, που επιθυμεί, θα επιστρέψει στα πάτρια εδάφη!

Η αλήθεια είναι πάντως ότι, η επιθυμία του να εγκαταλείψει την Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα μέλη του ΔΣ και κυρίως στην Πρόεδρο Μαργαρίτα Στενιώτη, που προσπαθεί να τον μεταπείσει, να παραμείνει στο συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών και να ξαναβάλει υποψηφιότητα μαζί της.

Αλλά, μάλλον, μάταιος κόπος.

Ο Β Αντιπρόεδρος της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Πρόεδρος Εφετών Χαράλαμπος Μαυρίδης, ο οποίος αυτή την εποχή ηγείται του Εφετείου Καλαμάτας, έχει ανοίξει... πανιά, για την πατρίδα του.