Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Ποιό σημείο κλονίζει την εκδοχή της αυτοκτονίας του ποδοσφαιριστή?


Η οικονομική ασφυξία, τον οδήγησε στο θάνατο από ασφυξία?

Στο ερώτημα αυτό προσπαθούν να απαντήσουν οι αστυνομικοί στην Καλαμαριά, που διενεργούν έρευνα, γιά το θάνατο του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη.

Μάρτυρες, που καταθέτουν στο πλαίσιο της προανάκρισης, υποστηρίζουν ότι, ο ποδοσφαιριστής είχε αποκαλύψει σε κοντινούς του ανθρώπους ότι, πνιγόταν από χρέη, ενώ τον τελευταίο καιρό εμφάνιζε σημάδια κατάθλιψης, ενώ φέρεται να είχε αποκαλύψει και τις σκέψεις του, να βάλει τέλος στη ζωή του.

Το γεγονός ωστόσο ότι, δεν άφησε σημείωμα, που να εξηγεί τους λόγους, που τον οδήγησαν να φύγει από την ζωή, κλονίζει ως ένα βαθμό την εκδοχή της αυτοκτονίας.

Αυτό προβληματίζει ιδιαίτερα τις αρχές, γι' αυτό και ερευνούν στο σπίτι του ή σε άλλα σημεία μήπως έχει αφήσει κάτι κρυμμένο ή έχει στείλει σε δικούς του ανθρώπους.

Αστυνομικοί, που χειρίζονται την υπόθεση, υποστηρίζουν ότι, το γεγονός πως, στο λαιμό του ήταν περασμένα διπλά tie wrap, με το κούμπωμα στο πλάι, ερμηνεύεται ως κίνηση του ιδίου, να βάλει τέλος στη ζωή του και όχι δεύτερου προσώπου. 

Επίσης ότι, το κάθισμα ήταν τραβηγμένο σε τέτοια θέση, όπου δεν θα μπορούσε άλλο άτομο να μπει από πίσω και να τον πνίξει, συνηγορεί στην εκδοχή της αυτοκτονίας.

Επίσης, εαν δολοφόνος αιφνιδίασε τον ποδοσφαιριστή, τότε σε αυτή την περίπτωση το tie wrap θα κούμπωνε στην πίσω πλευρά του λαιμού καθώς στο σημείο που βρέθηκαν κουμπωμένα, θα υπήρχε αντίδραση του ποδοσφαιριστή και δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να του αφαιρέσει τη ζωή.