Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

ΕΜΒΟΛΙΑ: Γιά πρώτη φορά η Δικαιοσύνη διερευνά επώνυμη καταγγελία, γιά επικινδυνότητα τους!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ


Γιά πρώτη φορά, η Δικαιοσύνη διενεργεί έρευνα, μετά από επώνυμη καταγγελία, για την επικινδυνότητα των εμβολίων κατά του κορωνοϊού!

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου, όπου κατατέθηκε επώνυμη καταγγελία γυναίκας πολιτικού μηχανικού, επίτιμου μέλους του ΤΕΕ, διαβίβασε το έγγραφο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, προκειμένου να διερευνηθεί, εάν ευσταθούν τα αναφερόμενα, περί νέας έρευνας Αμερικανού νευροπαθολόγου, που υποστηρίζει ότι, εντόπισε τοξικό παράσιτο στη σύσταση των εμβολίων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός, που παρέλαβε την καταγγελία, η οποία εστάλη με εξώδικο, δεν την αρχειοθέτησε άμεσα, όπως συμβαίνει σε περιπτώσεις ανυπόστατων, ή παράλογων καταγγελιών, αλλά την διαβίβασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, για να διερευνηθεί!

Γιά λόγους δεοντολογίας δεν δημοσιεύουμε τα στοιχεία της καταγγέλουσας, ούτε και ολόκληρο το περιεχόμενο της καταγγελίας της, που βρίσκεται ωστόσο στη διάθεση των "Δικογραφιών".

Η καταγγέλουσα αναφέρει, ολόκληρη την επιστημονική μελέτη του Αμερικανού επιστήμονα, με στοιχεία και εικόνες, που υποστηρίζει πως διαπίστωσε ότι,"στα εμβόλια περιέχονται συστατικά, που έχουν αποκρυβεί από τον Π.Ο.Υ., "όπως είναι το ημιμέταλλο γραφένιο, το πιό ισχυρό σε ελκυσμό ή συμπίεση υλικό, που υπάρχει στη φύση, το οποίο έλκεται από μαγνήτη και επιπλέον δέχεται και στέλνει ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία...".

Οπως ισχυρίζεται στο εξώδικο της η καταγγέλουσα, σύμφωνα με τη μελέτη του νευροπαθολόγου "το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου αντιμετωπίζει το οξείδιο του γραφενίου, όπως τα βακτήρια. Τόσο τοξικό είναι"!

Σε άλλο σημείο της καταγγελίας της, η πολιτικός μηχανικός, τονίζει:

"Kύριε εισαγγελεύ, ... τα αποτελέσματα αυτά, επειδή έχουν ληφθεί με όργανα πολύ υψηλής τεχνολογίας, δεν είναι δυνατόν να αμφισβητηθούν. Εξάλλου, μπορείτε να επιβεβαιώσετε την ύπαρξη του οξειδίου του γραφενίου "ιδίοις όμμασιν", αν μεταβείτε σε ένα εμβολιαστικό κέντρο, συνοδευόμενος από ένα αστυνομικό όργανο, που να κρατά ένα, έστω και μέτριας ισχύος, επαγγελματικό μαγνήτη.

Οταν ο μαγνήτης πλησιάσει οποιοδήποτε φιαλίδιο εμβολίου, που δεν είναι placebo (διότι η φαρμακοποιός του Νοσοκομείου Αγίου Ανδρέα Πατρών αποκάλυψε ότι, ένα ποσοστό εμβολίων είναι placebo), το φιαλίδιο κολλάει επάνω στο μαγνήτη, τα δε εμπεριεχόμενα νανονοσωματίδια, συσσωματώνοντα και γίνονται απολύτως εμφανή".