Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Συμβόλαιο θανάτου, γιά την πρώην του, μέσω facebook


Εψαχνε... εκτελεστή, για την πρώην γυναίκα του, μέσω facebook!

Συμβόλαιο θανάτου μέσω facebook προσπαθούσε, να συνάψει 58χρονος, από τον Κολωνό, με στόχο να σκοτώσει τη γυναίκα του στην Κομοτηνή.

Η υπόθεση αποκαλύφτηκε, όταν ο διαχειριστής της ιστοσελίδας "Ενεργός μπαμπάς" απευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και ανέφερε ότι, 58χρονος έκανε αίτημα, για συμμετοχή στην ομάδα του στο facebook, η οποία είναι θεματικού ενδιαφέροντος σχετικά με περιπτώσεις διαζευγμένων γονέων και επιμέλειας παιδιών και του εκμυστηρεύθηκε ότι, θέλει να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του, με την οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Τον ρώτησε μάλιστα, αν ξέρει κάποιον για αυτόν τον σκοπό.

Μετά από 21 μέρες, σε ακόμη μία συνομιλία τους, ο 58χρονος φέρεται ότι, επανέλαβε την πρόθεσή του να βρει κάποιον να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου, για την πρώην σύζυγό του, τονίζοντάς του μάλιστα,  πως σκόπευε να πουλήσει ένα διαμέρισμα, που είχε, για να βρει τα απαραίτητα χρήματα! 
«Θα δώσω από τα 40.000 ευρώ τα 10.000 ευρώ ως προκαταβολή σε αυτόν, που θα βρω για να την σκοτώσει», φέρεται να είπε.

Από την έρευνα των αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ταυτοποιήθηκε το προφίλ του  στο facebook, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που χρησιμοποιήθηκε μέσω της εφαρμογής messenger, καθώς και οι τηλεφωνικές συνδέσεις του.

Για την υπόθεση διενεργείται προκαταρκτική εξέταση από τον εισαγγελέα.