Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Μιά ακόμη... παρά(σ)ταση Αυγενάκη!


Mιά παρά(σ)ταση και μόνο...

Αυτό πρόσφερε στα ερασιτεχνικά σωματεία της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, που χτυπήθηκαν άγρια από το σεισμό, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Συγκεκριμένα, έδωσε παράταση ενός μήνα, μέχρι τις 30 Οκτωβρίου, προκειμένου να ολοκληρώσουν την υποβολή της αίτησής τους στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, που δεν είχαν προλάβει, να ολοκληρώσουν την επεξεργασία της αίτησης πρώτης εγγραφής τους ή της επικαιροποίησης των στοιχείων τους (εφόσον ήταν ήδη εγγεγραμμένα στο Μητρώο του 2020).

Οι φάκελοί τους, κατόπιν, θα εξεταστούν ώστε να υπάρξει η οριστική εγγραφή τους ή το περιθώριο συμπλήρωσης/διόρθωσης των απαραίτητων στοιχείων τους έως και την 30η Νοεμβρίου 2021, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εγγραφές έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021 και εκείνων των σωματείων που θα χρειαστεί να «θεραπεύσουν» τις αιτήσεις τους.

Δείτε τις φωτό από τις καταστροφές του Εγκέλαδου στα γραφεία των ερασιτεχνικών σωματείων ΕΠΣΗ Ηρακλείου, που εξασφάλισαν αποκλειστικά οι "Δικογραφίες":