Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Στη φυλακή ο δερματολόγος και άλλοι τρεις, για το βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό

Στη φυλακή οδηγήθηκαν μετά τις απολογίες τους οι τέσσερις κατηγορούμενοι, για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, ενώ ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε o πέμπτος κατηγορούμενος, 23χρονών.

Του επιβλήθηκαν εγγύηση 5.000 ευρώ και να εμφανίζεται τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ανάμεσα στους προσωρινά κρατούμενους είναι και 65χρονος δερματολόγος, που κατηγορείται ότι, κακοποιούσε σεξουαλικά τη 12χρονη στο γραφείο του. Τη γνώρισε μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής Blindchat, στην οποία είχε δημιουργήσει προφίλ για λογαριασμό της 12χρονης ο Ηλίας Μίχος.

Με τον ίδιο τρόπο ήρθαν σε επαφή με την ανήλικη άλλοι δύο από τους προφυλακισθέντες: ένας 49χρονος οδηγός φορτηγών, άγαμος, και ένας 44χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, πατέρας δύο παιδιών. Και οι δύο είναι Έλληνες και συνελήφθησαν σε Σπάτα και Πειραιά.

Τα ονόματά τους περιλαμβάνονταν στην αρχική δικογραφία που είχε σχηματιστεί από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων καθώς εντοπίστηκαν μηνύματα και συνομιλίες τους με τη 12χρονη.

Ο τέταρτος κατηγορούμενος, που πήρε το δρόμο της φυλακής είναι 50χρονος Πακιστανός, ιδιοκτήτης καταστήματος με κινητά, που φέρεται να είχε διά ζώσης επαφή μαζί με τον Ηλία Μίχο, ο οποίος του έκλεισε τα ραντεβού με την ανήλικη.