Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Δίκη Πισπιρίγκου: «Ήταν κάτι σαρκικό» - Ο Δασκαλάκης παραδέχτηκε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση!

Στο κόκκινο η ένταση στην δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, που δικάζεται κατηγορούμενη για δολοφονία και απόπειρα της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Mε μήνυση κατά του Μάνου Δασκαλάκη απείλησε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, όταν ο εν διαστάσει σύζυγος της κατηγορουμένης, στη σημερινή του παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι, είχε εξωσυζυγική σχέση το 2018.

"Είχα πάει 2 με 3 φορές, είπε ο Μάνος Δασκαλάκης και συμπλήρωσε:

"Ηταν κάτι εντελώς σαρκικό"!

Ο Αλέξης Κούγιας του επιτέθηκε, λέγοντας του ότι, το αποκαλύπτει πρώτη φορά τώρα στη δίκη, ενώ ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε ότι δεν το κρύβει και γι΄αυτό το είπε στο δικαστήριο.

Ο Αλέξης Κουγιας είπε ότι, θα του υποβάλλει μήνυση, υπονοώντας ότι, το κάνει, για να στηρίξει την εκδοχή το κατηγορητηρίου, πως σκότωσε τα παιδιά τους για "διεκδίκηση" και "εκδίκηση", όπως είχε πει στην προηγούμενη δικάσιμο.

Νωρίτερα, προκλήθηκε επεισόδιο στην δικαστική αίθουσα και μόνο στα χέρια δεν πιάστηκε ο συνήγορος της κατηγορουμένης Αλέξης Κούγιας, με δημοσιογράφο εφημερίδας, με τον οποίο είχε λεκτική αντιπαράθεση, πριν ξεκινήσει η διαδικασία.

Επενέβησαν οι αστυνομικοί, για να αποτραπούν τα χειρότερα, ενώ ο Αλέξης Κούγιας να φωνάζει: «βρήκατε τη φουκαριάρα και την βάλατε φυλακή».

Nωρίτερα σε δηλώσεις του στα κανάλια, ο κ. Κούγιας ειχε αποκαλέσει το Μάνο Δασκαλάκη "μόσχο σιτευτό", λέγοντας:

«Αυτό το μύθευμα που κατασκευάστηκε από εκπομπές ότι αυτός… ο μόσχος ο σιτευτός είναι δήθεν η αιτία που σκότωσε τα παιδιά της, αποδείχθηκε το αντίθετο ότι ήταν αθεράπευτα ερωτευμένος με την Πισπιρίγκου και την ήθελε πάρα πολύ. Ακόμα και όταν πέθανε η Τζωρτζίνα της έστελνε ερωτικά μηνύματα και ερωτικές προτάσεις και της ζητούσε να φοράει συγκεκριμένα εσώρουχα. Η γυναίκα του, τού έλεγε περίπου «σαν δεν ντρέπεσαι λίγο».

Και συμπλήρωσε ο κ. Κουγιας:

«Ο Μάνος Δασκαλάκης θέλησε να σώσει τον εαυτό του. Χρησιμοποίησε το δράμα της πρώην γυναίκας του για να διασωθεί ο ίδιος γιατί κατάλαβε ότι μπορεί να μπλέξει ο ίδιος με τον ίδιο τρόπο. Εκείνο που αντιλαμβάνομαι γιατί μίλησα μαζί της είναι βέβαιη ότι θα αθωωθεί».