Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Ο καθηγητής Παθολογίας Χρήστος Σαββόπουλος έκοψε την πίττα στο ΑΧΕΠΑ


Εικόνες χαράς και γιορτής από τη Θεσσαλονίκη, με πρωταγωνιστή τον εξαιρετικό Καθηγητή Παθολογίας, Διευθυντή της Α΄ΠΡΠ Χρήστο Γ. Σαββόπουλο, που έκοψε βασιλόπιττα στο νοσοκομείο AΧΕΠΑ.


ο μεσημέρι της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη επιστημονική εκδήλωση στο πλαίσιο των Ετήσιων Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων για το Ακαδημαϊκό Έτος 2022-2023 της Α΄ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής Α.Π.Θ (Α΄ ΠΡΠ) , του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Ακολούθησε γεύμα με όλο το ιατρονοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό (τραπεζοκόμες, βοηθοί θαλάμων, συνεργείο καθαριότητας) της Κλινικής σε γνωστό εστιατόριο – μεζεδοπωλείο, στη διάρκεια του οποίου σε μία σεμνή τελετή, ο Διευθυντής της Α΄ΠΡΠ Καθηγητής Παθολογίας κ. Χρήστος Γ. Σαββόπουλος, συνεπικουρούμενος από την Προϊσταμένη της Κλινικής κ. Βούλα Παντούλα και τη γραμματέα κ. Σοφία Περιφάνη έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιττα και ευχήθηκε υγεία, ευχάριστες στιγμές και πάντα διακρίσεις για την Κλινική και τους εργαζομένους σ’ αυτήν.

Η εκδήλωση αποτέλεσε μία καλή αφορμή για να αποδειχθεί για μία ακόμη φορά η συναδελφική αλληλεγγύη και το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην Κλινική, γεγονός που βοηθάει στη βέλτιστη παροχή νοσηλευτικών υπηρεσιών στους ασθενείς που νοσηλεύονται στην Κλινική. Τέλος, ξεχωριστές όπως αυτή, στιγμές χαλάρωσης, δίνουν την ευκαιρία στο Διευθυντή, να εκφράσει το «ειλικρινές» του ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό που εργάζεται στην Α΄ ΠΡΠ, για τις καθημερινές μάχες που δίνει και από την άλλη να τους παρέχει τη δυνατότητα να συσφίξουν περισσότερο τις μεταξύ τους σχέσεις ως “οικογένεια” που δαπανούν αμέτρητες ώρες μαζί.

Το φλουρί έτυχε το Γαστρεντερολογικό Τμήμα της Κλινικής (ομαδικό) και μία νοσηλεύτρια (ατομικό), που παρέλαβαν τα συμβολικά δώρα τους από την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αιματολογίας κ. Γεωργία Καϊάφα που είχε μεριμνήσει και τους τα έδωσε".