Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Ενας ακόμη του ΟΣΕ, ο πρώην σταθμάρχης Βόλου, σκοτώθηκε σε τροχαίο!

Το τροχαίο δυστύχημα στο Λαγονήσι, με θύμα το Διευθυντή Κυκλοφορίας του ΟΣΕ Κωνσταντίνο Χρυσάγη, ήταν το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο, με εργαζόμενο του ΟΣΕ, μέσα σε τρεις ημέρες.

Την περασμένη βδομάδα, σκοτώθηκε στο Βόλο, σε τροχαίο δυστύχημα στα «Αϊβαλιώτικα», ο 69χρονος Κώστας Πρασσάς, πατέρας τριών παιδιών, ο οποίος είχε εργαστεί επί σειρά ετών ως σταθμάρχης στον ΟΣΕ και ήταν συνταξιούχος.

Χτες σκοτώθηκε ο  Κωνσταντίνος Χρυσάγης, Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος της κυκλοφορίας συνολικά όλου του σιδηροδρόμου.

Ο 66χρονος, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό σήμερα, σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Λαγονήσι που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής, στο 38,5 χιλιόμετρο της παραλιακής Αθηνών- Σουνίου.


Σύμφωνα με την Τροχαία, το δυστύχημα έγινε στις 13.55, όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 66χρονος, με κατεύθυνση προς Σούνιο, κατά την διάρκεια προσπέρασης προπορευόμενου βαν, χτύπησε στο πίσω μέρος του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι οδηγοί των δύο άλλων οχημάτων. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.ς