Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

"Φως" στο θανάσιμο μυστικό της βίλας του επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη, που βρέθηκε νεκρή νεαρή Πολωνή

Σε θρίλερ εξελίχθηκε ο θάνατος μίας 33χρονης Πολωνής σε βίλα ηχηρού ονόματος του επιχειρηματικού κόσμου στη Βουλιαγμένη.

Η επίσκεψη στη βίλα του πασίγνωστου επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη έμελλε να ήταν και η τελευταία για την 33χρονη, η οποία στο παρελθόν αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ.

Υπό συνθήκες, οι οποίες ακόμα ερευνώνται, η 33χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι του επιχειρηματία, την επομένη της επίσκεψής της.

Το δυσάρεστο περιστατικό συνέβη το βράδυ της 22ης Μαρτίου προς 23η, με τον θάνατό της να παραμένει μυστήριο μέχρι και σήμερα. Οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν έρευνες στη βίλα, αν και από τα πρώτα στοιχεία «μιλούσαν» για παθολογικά αίτια, ωστόσο, δεν μπορούσαν να αποκλείσουν κανένα ενδεχόμενο πριν τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Το σενάριο που συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες ήταν ο θάνατός της να οφείλεται σε παθολογικά αίτια από την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοολ.

Σήμερα, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, η ΕΛ.ΑΣ έλαβε στα χέρια της τα αποτελέσματα της νεκροψίας στη σορό της 33χρονης, με το θρίλερ να λαμβάνει τέλος.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία, η 33χρονη πέθανε από παθολογικά αίτια που παραπέμπουν σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Ωστόσο, η ποσότητα που είχε καταναλώσει θα φανεί από τις τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες αργούν να βγουν.


Η 33χρονη ήταν προσκεκλημένη στο σπίτι του επιχειρηματία, με τον οποίον είχαν γνωριστεί στην Ισπανία, σε κέντρο αποτοξίνωσης αλκοολικών.

Μαζί της ήταν προσκεκλημένη και μία φίλη της, με την οποία πέρασαν τη νύχτα της 22ας προς 23η Μαρτίου, στο σπίτι του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, που διόρισε η οικογένεια της 33χρονης, η κοπέλα δεν έπαιρνε ναρκωτικά, αλλά έπινε μόνο αλκοόλ.

Η κατάθεση της φίλης της θα ρίξει επιπλέον φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρή.

Μάλιστα, οι γονείς της 33χρονης ήρθαν στην Ελλάδα από την Πολωνία, για να παραλάβουν τη σορό της.