Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Πόρισμα Βουρλιώτη: Οι νεκροί εκδικούνται!

Στην αστυνομική λογοτεχνία, αλλά και στη μεταφυσική λένε ότι, οι "νεκροί εκδικούνται"!

Φαίνεται ότι, αυτό επιβεβαιώνεται πλήρως στην υπόθεση του "πλυντηρίου" στοιχηματισμού, με τους 60 εμπλεκόμενους, που αποκάλυψε ο Πρόεδρος της Αρχής Ξεπλύματος μαύρου χρήματος, επίτιμος Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

Η δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι του στη Βούλα, στις 31 Οκτωβρίου του 2018, ήταν η άκρη του νήματος, που έφερε τον κ. Βουρλιώτη μπροστά σε ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα παράνομου στοιχηματισμού, που δρούσαν στη χώρα μας.

Ο άγνωστος ή οι άγνωστοι, που έδωσαν εντολή στο ναυλωμένο Βούλγαρο δολοφόνο, που εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 46χρονο Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στη Βούλα, σίγουρα δεν φαντάζονταν ότι, έξι χρόνια αργότερα, το συμβόλαιο θανάτου, που παρήγγειλαν, θα άνοιγε το δρόμο, για την αποκάλυψη ενός από τα μεγαλύτερα κυκλώματα, που ξέπλενε μαύρο χρήμα μέσω στημένων αγώνων και παράνομου στοιχηματισμού.

Ο κ. Βουρλιώτης "έσκαψε" βαθιά. Οι έρευνες του έφτασαν στο μακρινό 2012.

Και τα στοιχεία, που συγκέντρωσε στο 200 σελίδων πόρισμα του είναι πολλά.

Μέσα σε αυτά αποκαλύπτεται και η εμπλοκή προσώπων, με βαρύ ποινικό παρελθόν...

Η εμπλοκή ποινικών είναι και ο λόγος, που η έρευνα με βάση το πόρισμα Βουρλιώτη ανατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας και όχι στην Οικονομική Εισαγγελία, όπως θα γινόταν, εάν επρόκειτο για καθαρά υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος!

Διαβάστε στο monobala