Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Η Κασσιόπη θα καταθέσει στους αστυνομικούς, για τη μυστηριώδη πτώση της από τον 3ο όροφο


Την κατάθεση της τρανς Κασσιόπη περιμένουν οι αστυνομικοί, που διερευνούν την υπόθεση της μυστηριώδους πτώσης της, από τον τρίτο όροφο Εμπορικού Κέντρου στο Αιγάλεω, για να διαπιστώσουν εάν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Η 28χρονη, που νοσηλευόταν σε πολύ βαριά κατάσταση, μετά τον τραυματισμό της, βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου -όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται- και πλέον αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι θεράποντες ιατροί θα επιχειρήσουν τα επόμενα 24ωρα να την ξυπνήσουν και μόλις δώσουν το ΟΚ, τότε οι αστυνομικοί θα της πάρουν κατάθεση, για να δοθούν απαντήσεις για τους λόγους, που την οδήγησαν στη μοιραία πτώση.Το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας είχε αρχικά αποκλειστεί, αλλά οι καταθέσεις των συγγενών και των φίλων της, οι οποίοι έκαναν λόγο για μια κοπέλα που δεν αντιμετώπιζε προβλήματα, άνοιξαν την έρευνα και προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας κοντά στο εμπορικό κέντρο και μαρτυρίες, που μπορεί να δώσουν πληροφορίες για το τι πραγματικά συνέβη τα ξημερώματα της 6ης Απριλίου.

Άτομα που γνωρίζουν την Κασσιόπη λένε πως το τελευταίο διάστημα είχε καλή διάθεση και δεν είχε λόγο να βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ εργαζόμενοι στο εμπορικό κέντρο της Ιεράς Οδού υπογράμμισαν ότι την είχαν δει να κυκλοφορεί στο κτίριο τις προηγούμενες ημέρες.