Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Καταπέλτης η κατάθεση της ψυχολόγου, για το Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: "Οι μώλωπες της ψυχής της Καρολάιν καθρεπτίζονταν στο χαμόγελό της"!


Συνεχείς καυγάδες, εντάσεις και πολλά προβλήματα στη σχεση της με το Μπάμπη Αναγνωστόπουλο είχε η Καρολάιν, που οφείλονταν στο ότι, ήταν άκρως χειριστικός!

Αυτό υποστήριξε η σύμβουλος ψυχικής υγείας, η οποία καταθέτοντας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας περιέγραψε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ως άκρως χειριστικό άνθρωπο.

"Οι μώλωπες της ψυχής της Καρολάιν καθρεπτίζονταν στο χαμόγελό της",  είπε η η σύμβουλος ψυχικής υγείας καταθέτοντας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, όπου περιέγραψε τον Μπάμπή Αναγνωστόπουλος ως ένα χειριστικό άνθρωπο που ήλεγχε απολύτως τη Καρολάιν.

"Αγαπούσε πολύ το πρόσωπο του, αλλά όχι την προσωπικότητα του"! 
Με αυτά τα λόγια η σύμβουλος ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου έδωσε το στίγμα της σχέσης της Καρολάιν με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που κατέληξε στη δολοφονία της.

Η ψυχολόγος, την οποία επισκεπτοταν το ζευγάρι, γιά να βοηθηθούν στα προβλήματα της σχέσης τους, είπε:

"Ρώτησα το ζευγάρι εάν κάνουν σεξ, γιατί είναι σημαντικό αυτό και η Καρολάιν, μου απαντησε, "Ναι κάνουμε σεξ. Μου αρέσει πολύ μετά να κοιμάμαι στο στήθος του. Κάνουμε σέξ, επειδή μου αρέσει το πρόσωπο του, αλλά καθόλου η προσωπικότητα του".

Καταπέλτης ήταν η ψυχολόγος κατά του Μπάμπή Αναγνωστόπουλου, με περιγραφή σοκ, όπου είπε:

"Ήταν η συμπεριφορά του κατηγορούμενου άκρως χειριστική απέναντι στην Καρολάιν. Άκρως, ελεγκτική. Η ίδια πολλές φορές δεν καταλάβαινε τον εαυτό της, την έκανε να αισθάνεται ενοχές. Η μητέρα της, της έστελνε χρήματα και τα έπαιρνε εκείνος, δεν είχε ούτε πέντε ευρώ πάνω της. Ήθελε να πάει σε μια σχολή ζαχαροπλαστικής αλλά δεν είχε χρήματα. Δεν μπορούσε να μετακινηθεί όλα γίνονταν με ταξί φίλου του κατηγορουμένου".

 Συγκλόνισε το δικαστήριο, με τα παρακάτω λόγια: "Καρολάιν κοιμόταν, όταν τη σκότωσε, είπε η κ. Μυλωνοπούλου και συνέχισε υψώνοντας τον τόνο της φωνής της: 

"Τη δολοφόνησε στον ύπνο της. Εκανε 4 με 5 λεπτά να ξεψυχίσει η Καρολάιν. Ψυχορραγούσε στα χέρια του, την ένοιωθε να ψυχορραγεί και τη δολοφονεί! Και παίρνει το παιδί και το τοποθετεί δίπλα της, Συνεχίζει δηλαδή την κακοποιητική συμπεριφορά και στο παιδί. Το τοποθετεί πάνω στο πτώμα της νεκρής μητέρα του. Το βάζει πάνω στη νεκρή. Δεν σέβεται ούτε το θάνατο. Το παιδί έχει πολύ στενή σχέση με την μητέρα του. Τη μυρίζει, τη νοιώθει. Την κοιτάζει. Και αυτός τακτοποιεί το παιδί πανω στη νεκρή μητέρα του.  Πανω στο άψυχο σώμα της μαμας του. Αυτό τα λέει όλα. Ηταν και παιδί του, δεν ήταν μόνον παιδί της Καρολαίν. Οι χειριστικοί θεωρούν προέκταση του εαυτού τους. θεώρησε ότι, έχει εξουσία και στο παιδί και του φέρθηκε με κακοποιητικό τρόπο".