Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Σε νέα δίκη γιά κακούργημα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, για διαρροή ροζ βίντεο


Νέα δίκη, γιά κακούργημα και πάλι για βίντεο ροζ περιεχομένου, για το πρώην τηλε - Αρβύλα Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο γνωστός παρουσιαστής παραπέμπεται, να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Θεσσαλονίκης, για μια από τις υποθέσεις ανάρτησης στο διαδίκτυο, βίντεο ερωτικού περιεχομένου, με πρώην σύντροφο του.

Εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Ο ίδιος έχει παραδεχτεί ότι, είχε ανεβάσει τα σεξουαλικού περιεχομένου βίντεο, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι, προ τριετίας τα κατέβασε και δεν γνωρίζει ποιός τα ανέβασε στη συνέχεια.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κρίθηκε ένοχος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών με τριετή αναστολή καθώς και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ για τη διαρροή βίντεο με την πρώην σύντροφό του.

Του επιβλήθηκαν ακόμα οι όροι της εμφάνισης το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο ΑΤ του τόπου κατοικίας του και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για παραβίαση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων κατ’ εξακολούθηση.

Ο ίδιος τότε δεν παραβρέθηκε στη δίκη και εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους του.

Αντίθετα η πρώην σύντροφός του ζήτησε να διεξαχθεί η δίκη κεκλεισμένων των θυρών και το αίτημα της έγινε δεκτό.

Η μηνύτρια είχε ζητήσει επιπλέον, να αναβαθμιστεί η κατηγορία σε κακούργημα και να παραπεμφθεί σε αρμόδιο δικαστήριο, αλλά το αίτημα της απορρίφτηκε από το απέρριψε το δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός παρουσιαστής αντιμετωπίζει διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα και για άλλες καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας το προηγούμενο διάστημα.