Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Δολοφονία Καρολάιν: Καταθέτει η σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζεύγους


Με την κατάθεση της συμβούλου ψυχικής υγείας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν , θα συνεχιστεί σήμερα Πέμπτη η δίκη, για τη δολοφονία της.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου, είχε διαπιστώσει σοβαρά προβλήματα του ζευγαριού και φέρεται να έχει πει στην κατάθεση, που είχε δώσει στον ανακριτή ότι, στο πρώτο ραντεβού και ενώ ο πιλότος της μιλούσε για κατάθλιψη λοχείας, όταν εκείνος βγήκε από το δωμάτιο, η Καρολάιν της ζήτησε βοήθεια για να χωρίσει από τον άνδρα της.

Όπως αποκάλυψε στην ψυχολόγο η Καρολάιν, ένιωθε ότι, ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την είχε εγκλωβίσει, ενώ φέρεται, να της είπε πως: «Είμαι ερωτευμένη με το πρόσωπο και το παραμύθι, αλλά σιχαίνομαι τον άνθρωπο».

Η δίκη ξεκίνησε σήμερα με την κατάθεση έξι μαρτύρων, μεταξύ των οποίων τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν πάει στο σπίτι του ζεύγους, στα Γλυκά Νέρα, μετά το τηλεφώνημα το Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη Αμεσο Δράση, περί δήθεν ληστείας στο σπίτι.

Οι δύο αστυνομικοί Κλεάνθης Αντωνόπουλος και Χρήστος Βαρδίκος, χαρακτήρισαν το Μπάμπη Αναγνωστόπουλο "τέρας ψυχραιμίας".

Κατέθεσαν επίσης η ιατροδικαστής, που είχε σπεύσει στο σπίτι μετά τη δολοφονία, η γειτόνισα και φίλη του ζεύγους και μιά παιδική φίλη της Καρολάιν από την Αλόνησο.