Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

"Ο Μπάμπης ζήτησε λεφτά από τη μητέρα της Καρολάιν, για την κηδεία της και το φέρετρο"!


"
Ο Μπάμπης ζήτησε λεφτά από τη μητέρα της Καρολάιν, όχι μόνο για την κηδεία, αλλά και για το φέρετρο της Καρολάιν"!

Γροθιά στο στομάχι ήταν η κατάθεση της οικογενειακής φίλης της Καρολάιν, Ελένης Δροσάκη, που ταξίδεψε από την Αλλονησσο και περίμενε μέχρι τις 4 το απόγευμα, για να έρθει η σειρά της να καταθέσει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Η μάρτυρας, που είναι φίλη με τη μητέρα της Καρολάιν Σουζάνα Κρόουτς και η κόρη της ήταν στενή φίλη της Καρολάιν, συγκλόνισε με όσα είπε, για τη στάση του Μπάμπή Αναγνωστόπουλου, μετά τη δολοφονία της Καρολάιν.

"Μπήκε στην εκκλησία με το μωρό είπε, Ηταν απομαμκρυσμένος από το φέρετρο. Μου φάνηκα σαν να κρατούσε απόσταση, αλλά το δικαιολόγησα, επειδή είχε μαζί του το μωρο", είπε η μάρτυρας και συνέχισε:

"Η Σoυζάνα μου είπε ότι, κήδεψε δεύτερη φορά το παιδι της,από την ημέρα που έμαθε ότι, ο κατηγορούμενος σκοτωσε την Καρολάιν".


Η μάρτυρας είπε ακόμη ότι, η μητέρα της Καρολάιν δεν αντέχει να συναντήσει το Μπάμπη, γι΄αυτό και δεν ήρθε στο δικαστηριο.

Είπε:

"H Σουζάνα μου είπε ότι, της ζήτησε χρήματα, όχι μονο για την κηδεία, αλλά και για το φέρετρο του παιδιού της. Και του έδωσε δυο χιλιάρικα. Δεν θα μπορούσε να αντικρύσει το Μπάμπη, γιατί τόσες μέρες της έπαιζε θέατρο. Ηταν σύσταση του ψυχολόγου, που την παρακολουθεί, γιατί αυτό θα επηρεάσει την ψυχολογία και και θα έχει επίπτωση στην ισορροπία της Λυδίας".

Η κ. Δροσάκη απέδωσε τον έρωτα της Καρολάιν για το Μπάμπη, από τα 16 της χρόνια, στο ότι θαμπώθηκε από την προσοχή που της έδειχνε. Κάθε κορίτσι θα θαμπωνόταν από τέτοια προσοχή", είπε και συνέχισε:

O κατηγορoύμενος ερχόταν και με το ελικόπτερο και μάλιστα περνούσε πανω από το σχολείο. Η μαμά της δεν συμφωνούσε με τη σχέση αυτή, λόγω διαφοράς ηλικίας, αλλά δεν μπορουσε να πιέσει το παιδί".

Είπε ακόμη η μάρτυρας:

"O γάμος τους 'εγινε στο εξωτερικό. Η Καρολάιν είπε στη μαμά της ότι, πανε διακοπές στην Πορτογαλία και όταν επέστρεψαν της έιπε ότι, παντρεύτηκαν".

Η κ. Δροσάκη είπε επίσης ότι, η Λυδία μεγαλώνει πολύ σωστά. Η Σουζάνα έχει όλη την ημέρα οικιακή βοηθό, για να αφιερώνει όλα το χρόνο της στη Λυδία.

Και κατέληξε:

"Aυτό που φοβάται η Σουζάνα είναι τι θα γίνει, όταν το παιδί θα μάθει την αλήθεια"!

Το δικαστήριο διέκοψε και η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Μαίου.