Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Δικαίωση Μελισσανίδη επί 4!


Aπό το SDNA: https://www.sdna.gr/podosfairo/957514_dikastikes-nikes-melissanidi-kata-parapolitikon-ingr-neon-kai-bimatos

Τέσσερις δικαστικές νίκες για τον Δημήτρη Μελισσανίδη κατά των «Παραπολιτικών», του «in.gr», των «Νέων» και του «Βήματος».

Με δικηγόρο την Έλλη Ρίζου, ο κ. Μελισσανίδης κέρδισε ένα μπαράζ αγωγών εναντίον ΜΜΕ του ομίλου Μαρινάκη, τα οποία και καταδικάστηκαν, σύμφωνα με την Ένωση, για συκοφαντική δυσφήμηση για παρόμοιου συκοφαντικού περιεχομένου δημοσιεύματα.

Τι ανέφεραν τα εν λόγω ρεπορτάζ; Ανέφεραν ότι κατηγορείται για χρηματιστηριακή απάτη στην Αμερική, ότι για ένα "παραθυράκι" στον ελληνικό νόμο δεν έχει εκδοθεί για να δικαστεί στις ΗΠΑ, ότι ελέγχει το ελληνικό ποδόσφαιρο μέσω της ΕΠΟ, ότι έχει διορίσει τον Φιλιππούση ως εκτελεστικό διευθυντή και ότι κατηγορείται για χρηματισμό και τραμπουκισμούς σε ποδοσφαιρικές Ενώσεις της χώρας.

Σύμφωνα με την ΑΕΚ, λοιπόν, ο Δημήτρης Μελισσανίδης κέρδισε όλες τις αγωγές και τα δημοσιεύματα κρίθηκαν όλα συκοφαντικά, με τα «Παραπολιτικά», μάλιστα, να εκπροσωπούνται νομικά από τον Αλέξη Κούγια.