Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Υπόθεση... ζωής, γιά την εισαγγελέα το μωρό της Καρολάιν!


Στα χέρια της Εισαγγελέα Ανηλίκων Αγγελικής Τριανταφύλλου, το μέλλον του μωρού της Καρολάιν!

Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγγελική Τριανταφύλλου, μία από τις δύο εισαγγελείς, που στελεχώνουν τη Εισαγγελία Ανηλίκων της Αθήνας, θα αποφασίσει μέχρι τη Δευτέρα, εάν θα αναθέσει την προσωρινή  επιμέλεια της μικρής Λυδίας, στην οικογένεια της Καρολάιν, ή στην οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου,  που διεκδικεί μερίδιο από τη ζωή του παιδιού.

Η εισαγγελέας κ. Τριανταφύλλου, η οποία έχει διακριθεί, όταν υπηρετούσε στο νευραλγικό τομέα της Οικονομικής Εισαγγελίας, καθώς είχε χειριστεί σοβαρές υποθέσεις, θα πρέπει τώρα, ως εισαγγελέας Ανηλίκων, να κρίνει με γνώμονα το συμφέρον της  μικρής Λυδίας, με ποιά από τις δύο οικογένειες θα μεγαλώσει το παιδί, μέχρι να αποφασίσει οριστικά η Δικαιοσύνη, γιά το ζήτημα αυτό.

Η εισαγγελέας θα εκδόσει διάταξη, γιά την επιμέλεια του παιδιού, την οποία διεκδικεί κατ΄αποκλειστικότητα η μητέρα της Καρολάιν, Σουζάνα Λυραράκη, ενώ με συνεπιμέλεια  ανά εξάμηνο οι γονείς του Μπάμπη. 

Η εισαγγελέας, η οποία είναι και η ίδια μητέρα δύο ανηλίκων, προς το παρόν μελετάει τις αιτήσεις και των δύο οικογενειών, πριν αποφασίσει, εάν η μικρή θα δοθεί στη μητέρα της Καρολάιν, στην Αλόννησο, ή στην οικογένεια του Μπάμπη, ο οποίος διεκδικεί το παιδί, ενώ του στέρησε τη μητέρα!