Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Μαραθώνια ΑΡΝΗΣΗ της δολοφονίας από τον πιλότο!


Σε μαραθώνια εξελίσσεται η κατάθεση του 32χρονου πιλότου, που ανακρίνεται στη ΓΑΔΑ, γιά τη δολοφονία της 21χρονης συζύγου του Καρολάιν, δίπλα στην 11 μηνών κόρη τους.
Το τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ, έχει νεότερα στοιχεία, που οδηγούν στην εξιχνίαση του εγκλήματος και στην έκδοση εντάλματος σύλληψης, ίσως και νωρίς αύριο το πρωί.
Τα αδιάσειστα στοιχεία προέρχονται από την ψηφιακή ανάλυση στις κάμερες της μονοκατοικίας στα Γλυκά Νερά, καθώς επίσης και από την άρση απορρήτου στα κινητά του ζεύγους, καθώς και στο βιομετρικό ρολόι του θύματος.
Ο 32χρονος πιλότος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, σύζυγος της 21χρονης Καρολάιν Κράουτς, ερευνάται, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία, ως πιθανός δολοφόνος της!
Μέχρι στιγμής δεν έχει ομολογήσει, αλλά δεν έχει δώσει και πειστικές απαντήσεις, στις καταιγιστικές ερωτήσεις των αξιωματικών του Ανθρωποκτονιών.
Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε χτες, όταν η Αστυνομία, ζήτησε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, να επιστρέψει στην Αθήνα από την Αλόννησο, για να εξεταστεί εκ νέου, βάσει των καινούργιων στοιχείων.
Για να μη δείξουν πόσο σοβαρά ήταν τα στοιχεία αυτά και τον «τρομάξουν» έκαναν δεκτό το αίτημά του να παραμείνει άλλη μια μέρα στην Αλόννησο, προκειμένου να είναι παρών στο μνημόσυνο για την άτυχη Καρολάιν Κράουτς.
Μετά το μνημόσυνο, όπως έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Απόστολος Σκρέκας, ο πιλότος παρελήφθη από πλωτό μέσο και οδηγήθηκε στη Σκιάθο και από εκεί αεροπορικώς στην Αθήνα.
Τα στοιχεία, που καίνε τον 32χρονο:


- Eφαρμογή στο κινητό του έδειξε ότι, την ώρα που ισχυριζόταν ότι ήταν δεμένος, εκείνος περπατούσε.

- Η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας είχε αφαιρεθεί στη 1.20 τη νύχτα, ενώ οι «ληστές» υποτίθεται ότι μπήκαν στο σπίτι τρεις ώρες αργότερα. Η τελευταία καταγραφή στην κάμερα ήταν περίπου στις 12.30 της μοιραίας νύχτας και δείχνει τον πιλότο να κάθεται με το μωρό στο σαλόνι του σπιτιού.

- Το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν κατέγραψε αυξημένους παλμούς και στη συνέχεια καμία ζωτική ένδειξη πολύ νωρίτερα από το χρόνο που ο πιλότος είχε τοποθετήσει τη δολοφονία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, το ζευγάρι φαίνεται να καυγάδιζε εκείνο το βράδυ και μάλιστα, ενώ από μηνύματα προκύπτει ότι, δεν τα πήγαιναν καλά επί μήνες και ότι, η Καρολάιν ήταν αποφασισμένη να φύγει μαζί με το παιδί.