Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Πανικό στο Μαξίμου προκάλεσε η Ευρωπαία Εισαγγελέας Laura Codruta Kövesi!


Τρικυμία σε Κυβέρνηση και Αρειο Πάγο, που τελευταία... ταυτίζονται σε πολλά, προκάλεσε η παρουσία στη χώρα μας της Γενικής Ευρωπαίας Εισαγγελέα Laura Codruta Kövesi, η οποία δεν δίστασε να δηλώσει ότι, εξαιτίας του νόμου περί ευθύνης Υπουργών, στην Ελλάδα, εμποδίζονται στην αναζήτηση της αλήθειας για το έγκλημα των Τεμπών!

Ομως η κ. Kövesi, η οποία είπε το αυτονόητο, δεν ήρθε στην Ελλάδα, για να προκαλέσει συνταγματικό... πραξικόπημα, όπως, σχεδόν, την κατηγόρησε ο Υπουργός Υγείας Αδωνης Γεωργιάδης, που, ούτε λίγο ούτε πολύ, ζήτησε την αποπομπή και τιμωρία της.

Ηρθε κυρίως, για να συναντήσει τους έλληνες εντεταλμένους εισαγγελείς της Ευρωπαικής Εισαγγελίας στη χώρα μας και να επιθεωρήσει τα γραφεία και τις εγκαταστάσεις της υπηρεσίας της στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Kövesi ξεναγήθηκε στα γραφεία της Ευρωπαικής Εισαγγελίας, που βρίσκονται στο κτίριο, δίπλα από το Εφετείο της Αθήνας, στην οδό Δέγλερη, όπου μέχρι πρότινος στεγαζόταν η Εισαγγελία Διαφθοράς, η οποία πλέον καταργήθηκε.

ΠΗΓΗ: "ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ" στην "Κυριακάτικη Δημοκρατία".