Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Αύριο στη 1.30 στο Χαιδάρι, η κηδεία του ε.τ. Αρεοπαγίτη Ερωτόκριτου Ερωτοκρίτου


Αύριο Πέμπτη 16 Ιουνίου, στη 1.30 το μεσημέρι, στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, στο Γ ' Νεκροταφείο Χαιδαρίου, θα ψαλλεί η εξόδιος ακολουθία, για τον Αρεοπαγίτη ε.τ. Ερωτόκριτο Ερωτοκρίτου, που έφυγε από τη ζωή αναπάντεχα, σε ηλικία 69 ετών, την περασμένη Κυριακή 12 Ιουνίου, ενώ βρισκόταν στο εξοχικό του.
Κύπριος στην καταγωγή πολέμησε στην δεύτερη εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο και έγραψε το σχετικό βιβλίο “Ήμουν κι εγώ εκεί…”.
Ήρθε στην Αθήνα όπου σπούδασε Νομική και ακολούθησε τον δικαστικό κλάδο, έφτασε στον βαθμό του Αρεοπαγίτη και με αυτόν συνταξιοδοτήθηκε πριν μερικά χρόνια, ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν αθλητικός δικαστής.
Στη φωτό πρώτος από δεξία, δίπλα στο δημοσιογράφο Σταύρο Θεοδωράκη, μαζί με το σημερινό Πρόεδρο της Αρχής Ξεπλύματος μαύρου χρήματος ε.τ Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου και μαζί επίσηε με τον τέως Πρόεδρο Αρείου Πάγου Βασίλη Πέπα, στο συνέδριο της Ενωσης Ποινικολόγων Μαχόμενων Δικηγόρων στη Μυτιλήνη.

Η πρώτη φωτογραφία είναι ως προεδρεύων στο 3ο συνέδριο της Ένωσης μας στο Ναύπλιο, ακριβώς πριν 5 χρόνια στις 10.6.2017 και η δεύτερη απο το 6ο συνέδριο στη Μυτιλήνη στις 15.4.2018, δίπλα στον τότε Πρόεδρο του ΑΠ κ.Πέππα και τον Εισαγγελέα ΑΠ κ.Βουρλιώτη.