Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

ΜΙΡΑΜΠΕΛ: Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ! (BINTEO)

 


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Οι "Δικογραφίες" εγκαινιάζουν από σήμερα μία νέα στήλη, που θα είναι αφιερωμένη σε σκυλάκια και γατούλες, που ψάχνουν σπίτι.
Η στήλη θα λέγεται "ΥΙΟΘΕΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ", ή "ΥΙΟΘΕΤΕΙΣΤΕ ΤΗ ΓΑΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ".
Με την ελπίδα, να βοηθήσουμε, να βρουν σπίτι, φροντίδα και αγάπη ζωάκια, που ζουν σε καταφύγια ζώων, ή έχουν εγκαταλειφτεί στο δρόμο.
Και ακόμη περισσότερο, με την ελπίδα να βοηθήσουμε ανθρώπους, να βρουν την αγάπη και τη χαρά, που μπορεί να δώσει η ζεστασιά και η ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ενός ζώου!

Μπορείτε να επικοινωνείτε με το email των "Δικογραφιών" mbenea5@gmail.com

Ποδαρικό στη στήλη κάνει η Μιραμπέλ, ένα υπέροχο και καλόκαρδο σκυλί, που ζει στο καταφύγιο ζώων του Φιλοζωικού Σωματείου Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας και ψάχνει οικογένεια.

Είναι μιά λούτρινη κούκλα, με γούνα σαν έβενο, που τριγυρνούσε όλο το καλοκαίρι πέρυσι, στο κέντρο της Λάρισας και μπαινόβγαινε στα μαγαζιά, για να βρει δροσιά και σκιά.

Αγνωστο από πού προερχόταν, κάποια μέρα, βρέθηκε καταδαγκωμένη και τραυματισμένη στην είσοδο πολυκατοικίας της Θεσσαλικής πόλης.Ειδοποιήθηκαν οι Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας, που τη μάζεψαν, την πήγαν σε κτηνιατρική κλινική, όπου φρόντισαν τα τραύματα της και την έκαναν τελείως καλά.

Πλέον ζει στο καταφύγιο τους, όπου τη αγαπάνε και τη φροντίζουν, αλλά η Μιραμπέλ είναι σκυλί για σπίτι!

Μακάρι να υιοθετηθεί και να γίνει από Μιραμπελ... ΜΟΙΡΑΜΠΕΛ, δηλαδή καλότυχη!

Αυτονόητο ότι, είναι, εμβολιασμένη, στειρωμένη, αποπαρασιτωμένη και με μικροτσίπ.

Διαβάστε τα στοιχεία της Μιραμπέλ:

ΑΜ:33/2012 Μη κερδοσκοπικός Οργανισμός
Όνομα: Mirabel
Ράτσα: Ημίαιμo
Ηλικία: 3 ετών
Βάρος: 40 κιλά
Επικοινωνία: 6942872605 (κα Αλεξάνδρα)
H Mirabel τριγυρνούσε όλο το καλοκαίρι στο κέντρο της πόλης, αλλά από που μας ήρθε, τόσο φιλικό σκυλί, ποτέ δεν μάθαμε. Έμπαινε στα μαγαζιά να δροσιστεί, έφτανε στο Αλκαζαρ να βρει σκιά. Ξαφνικά εμφανίζεται καταδαγκωμένη να έχει ξαπλώσει στην είσοδο μιας πολυκατοικίας και να μην κουνιέται. Πολλοί μας πήραν τηλέφωνο, τρέξαμε την πήγαμε στον κτηνίατρο να βοηθήσει με τις πληγές και με το μάτι της που ήταν χάλια. Έκανε χειρουργείο για το μάτι και από τότε είναι στη φροντίδα μας. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε ωστόσο για τη μαύρη σκυλίτσα. Ελπίζουμε ότι θα σταθεί τυχερή και θα βρει τον άνθρωπο της.
Εμβολιασμένη: ΝΑΙ
Στειρωμένη: ΝΑΙ
Αριθμός Microchip: 990000004127759
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Για να δείτε το άλμπουμ της Mirabel μπορείτε να ανοίξετε τον σύνδεσμο:
https://www.facebook.com/media/set/...
~~~~~~

Animal Welfare Association "Larissa's Stray Volunteers"
- 33/2012
- Non profit association
Name: Mirabel
Gender: Female
Race: Mix
Age: 3 years old
Weight: 40kgr
Contact: adespotoiaggelies@gmail.com
+30 6942872605
Mirabel roamed downtown all summer. She was at the public shelter, but we never learned where such a friendly dog ​​came from before that. She would go into the shops to cool off at the airconditioning, she would go to the Alcazar park to find shade. Suddenly she appears lying down at the entrance of an apartment building and not moving. Many called us, we ran and took her to the vet to help with the wounds and with her eye that was really bad. She underwent eye surgery and has been in our care ever since. However, no one was interested in the black dog. We hope she will be lucky and find her family.
Vaccinated: YES
Neutered: YES
~~~~~~~~~~~~~~~
To see the full album of Mirabel you can open the link: https://www.facebook.com/media/set/...