Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Ο Σοφός Ηλίθιος

Γράφει ο καρδιολόγος Πάνος Σταματόπουλος

Τι ακριβώς συμβαίνει στην γη; Αυτό που ήταν αναμενόμενο. Δηλαδή ο πολλαπλασιασμός των εποίκων ανεξέλεγκτος, η ανομοιογένεια καθοριστική και χωρίς δυνατότητα συνύπαρξης με ίσες συνθήκες εξασφάλισης αγαθών επιβίωσης ανάλογες του πολιτισμού των κρατών. 
Αποτέλεσμα δε που οφείλεται στην έλλειψη χώρου στην επιφάνεια της γης, που δεν επιδέχεται αυξομείωση και αναλογική προσαρμογή αύξησης δυνατοτήτων χώρου.

Επιστήμη και Τεχνολογία με εκπληκτική παρέμβαση τροποποίησαν
πρόσκαιρα την ανισότητα αναστέλλοντας τον όλεθρο. Αναγκαστικά οι μονάδες ακολούθησαν νόμους της φύσης και μπροστά στο ανυπέρβλητο ανέπτυξαν ενστικτωδώς μηχανισμούς σκέψης διαφορετικούς πέραν της λογικής.

Έτσι η ενστικτώδης προστασία της ύπαρξης περιόρισε ασφυκτικά την συνεννόηση υποτασσόμενη στο δόγμα «ο σώζων εαυτόν σωθήτω».

Έτσι λειτουργούμε εγωιστικά και το σκεπτικό «ο θάνατός σου η ζωή μου» έγινε σκοπός ζωής, της δικής μας ζωής με εξαφάνιση της ζωής του οποιουδήποτε άλλου χωρίς να γίνεται αντιληπτό ότι, μοιραία όλοι αργά ή γρήγορα θα βρεθούμε στον ίδιο παρονομαστή.

Οι σκεπτόμενοι ελπίζουν να έχουν πεθάνει επειδή δεν αντέχουν τον
προβληματισμό αλλά στο δια ταύτα τρέμουν τον θάνατο.

Ύστατη σκέψη το αδιέξοδο με ανώφελη διαπίστωση ότι έχασαν
πολύτιμο χρόνο προβληματισμού και δράσης.

«Βολεύει» η έλλειψη λύσης, ενώ για την ΜΗ προσπάθεια κουβέντα. Τραγική αλήθεια πώς να επίσης; Ποιόν; Οι καθρέφτες στην αποθήκη. Τι να δούμε άλλωστε; Χαμογελαστή φάτσα ηλιθιότητας. Πλεόνασμα. Η νοημοσύνη, η όποια, λόγω φραγής εισερχομένων
εννοιών δεν δημιουργεί καν αίσθηση. Υπόθεση χαμένη αίσθηση σιχαμένη.

Φταίει ο καθρέφτης.

Στον άλλο κόσμο, που ζούμε εμείς, το κυρίαρχο θέμα των πολιτικών
στους οποίους αφήσαμε, ψηφίζοντάς τους, την τύχη μας, μοναδικό στόχο έχουν την εξουσία και το γιατί το ξέρουμε όλοι. Επικεντρώνονται σε ελκυστικά συνθήματα και ψεύτικες προοπτικές (φυγή προς το μέλλον) χωρίς ανάλυση και οι σκεπτόμενοι για ψυχανάλυση. Κλειδί στην απάτη το εκλογικό σύστημα
που θα δώσει εξουσία. Η αλήθεια;

Στην Ελλάδα από τώρα είναι γνωστό ότι εκλογές θα γίνουν Σεπτέμβριο 2022, σύστημα απλή αναλογική (μετρηθείτε αντί να εξαφανιστείτε) και αδύνατον μονοκομματική κυβέρνηση. Μετά από συναλλαγή σκοπού με την αλήθεια αλλού (βολεύει;) πάλι εκλογές για να αποφασίσει ο λαός. Ποιος λαός;

Ποιος λαός;; Μα ο σοφός και κυρίαρχος!! Ποιος κοροϊδεύετε; Μας αξίζει; Ίσως!

Τώρα όμως αρχίζει το SURVIVOR. Ώρα για περισυλλογή.

Ελληνική πατέντα: ΣΟΦΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ! Με αγάπη.