Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Δίκη στο Open: Kόντρα Μπογδάνου - Μπενέα, για Λατινοπούλου (ΒΙΝΤΕΟ)


Aνέβηκαν οι τόνοι στη τηλεοπτική "Δίκη", μεταξύ του προσκεκλημένου ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου και της Μαίρης Μπενέα, με αφορμή την διαγραφείσα από τη ΝΔ Αφροδίτη Λατινοπούλου και όσα δημοσιοποιεί.

ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ: Ζούμε σε μία εποχή, που θεοποιεί το σφριγηλό, το νέο, το εντυπωσιακό. Είμαι ένας άνθρωπος, που έχω βαθύ σεβασμό στους γηραιότερους και τους εμπειρότερους. Και πιστεύω ότι, και η κοινωνία μας συνολικά, έχει από το παράδειγμα τους, τις γνώσεις και την εμπειρία τους, μόνο να ωφεληθεί. Δεν μπορούμε να τους αποκλείουμε με ηλικιακά όρια.

ΘΩΜΑΙΔΗΣ: Τώρα θα γίνω προβοκάτορας με αυτό, που είπατε ακυρώνετε μία, ενδεχομένως, πολιτικά στεγαζόμενη στο κόμμα σας, την κ. Αφροδίτη Λατινοπούλου.

ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ: Καθόλου

ΘΩΜΑΙΔΗΣ: Διότι λέτε ότι, θεοποιείται το σφριγηλό και την ίδια στιγμή, η συζήτηση της μέχρι τώρα υποψηφίας βουλευτού της ΝΔ και πολιτεύτριας, παρότι την απαρνήθηκε είδα το κυβερνών κόμμα..



ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ: Aυτό κάνει η πολιτική ορθότητα. Διαγράφει την κοινή λογική κ. Θωμαίδη..

ΘΩΜΑΙΔΗΣ: Εντάξει...

ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ: Οποιος πει ότι, το άσπρο είναι άσπρο, ότι υπάρχουν έθνη ότι υπάρχουν φύλλα ότι ο ήλιος βγαίνει από την Ανατολή...

ΘΩΜΑΙΔΗΣ: Aν κάποιος είναι σφριγηλός... Ξέρετε κι εγω έχω πολλά κιλά και δεν σημαίνει ότι, δεν πρέπει να βγαίνω στην
 τηλεόραση... Δεν είμαι πρότυπο.



ΜΠΕΝΕΑ: Eδώ μας είπε για τις μασχάλες και τις τρίχες κ. Μπογδάνο... Εντάξει τώρα..

ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ: Xαίρομαι, που το πιάνουμε το θέμα. Δεν αναφέρθηκε προσωπικά σε κανέναν.

ΘΩΜΑΙΔΗΣ: Σε μία παρουσιάστρια αναφέρθηκε.



ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ: Δεν αναφέρθηκε σε μία παρουσιάστρια. Αναφέρθηκε σε ένα δημοσίευμα, που προέβαλε το λάθος πρότυπο.
Λέω ευθέως και ανοιχτά ότι, θαυμάζω τον τρόπο, με τον οποίο η Αφροδίτη Λατινοπούλου λέει τα πράγματα κατά πρόσωπο, ευθέως, όπως τα ανατιλαμβάνεται και τα σκέφτεται. Ακόμη και αν κανείς διαφωνεί κάθετα μαζι της. Αυτό είναι μιά αρετή, που πρέπει να επιβραβεύεται στο δημόσιο διάλογο.

ΜΠΕΝΕΑ: Moυ επιτρέπεται? 

MΠΟΓΔΑΝΟΣ: Ζούμε σε μία εποχή, που μας λέει, δεν υπάρχουν έθνη, δεν υπάρχουν γένη, δεν υπάρχουν φύλλα, δεν υπάρχει θεός, δεν υπάρχει καλό, δεν υπάρχει κακό, όλα επιτρέπονται και σου λέει ότι, το άσπρο είναι μαύρο. Βγήκε λοιπόν ένα κορίτσι και σου λέει όχι, το ασπρο είναι άσπρο και το μαύρο - μαύρο. Και επιτέλους, τέσσερεις ημέρες ένα ολοκληρο σύστημα την σταύρωσε και την διέγραψε η ΝΔ, η οποία είναι ο κατ΄εξοχήν πολιτικός φορές της πολιτικής ορθότητας στην Ελλάδα.



ΜΠΕΝΕΑ: Θα σεβόμουν αυτό που λέτε κ. Μπογδάνο και την κ. Λατινοπούλου, εάν είχε την ίδια μαχητικότητα και τον ίδιο δυναμισμό, που δείχνει, σε θέματα που καίνε την Ελληνική κοινωνια. Γιά το παιδί μου, που δεν έχει δουλειά. Γιά τη βενζίνη, που είναι στα 3 ευρω. Δεν την έχω δει ποτέ, να κάνει τέτοιου είδους τοποθετήσεις. 

ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ: Δεν σας τη δείχνουν..



ΜΠΕΝΕΑ: Oχι κ. Μπογδάνο. Κάνετε λάθος. Δεν έχει ανάγκη. Βγαίνει το προσωπάκι της και τα λέει μιά χαρα. Δεν έχει ανάγκη η κ. Λατινοπούλου. Ξέρει πάρα πολύ καλά το παιχνιδάκι αυτό να το παίζει. Και το παίζει πολύ ωραία. Δεν την έχω δει ποτέ, να μιλήσει με αυτό το δυναμισμό, για πράγματα που καίνε τον έλληνα και τον έλληνα ψηφοφόρη της κιόλας.

ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ: Εγω δεν έχω δει και την παρακολουθώ..

ΜΠΕΝΕΑ: Eγω δεν την παρακολουθώ. Μόνο για τις μασχάλες την είδα να μιλάει και για το πάχος...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ: