Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

Το νέο σουξέ στη... Γκάνα της Αφρικής, για το Μαξίμου Gate: «Μητσοτάκη, σταμάτα να μας παρακολουθείς»! (ΒΙΝΤΕΟ)

 





Mέχρι τη Γκάνα της Αφρικής έφτασε η... χάρη του Κυριάκου Μητσοτάκη και του σκανδάλου των υποκλοπών, που έγινε τραγούδι και μάλιστα έχει ρίξει το διαδίκτυο.

Ιθύνων νους και δημιουργός ο «Mr Humble», που ανέβασε την Παρασκευή στο κανάλι του στο Youtube το τραγούδι «Mitsotakis, please stop spying us», «Μητσοτάκη, σε παρακαλούμε σταμάτα να μας παρακολουθείς», το οποίο έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από  13.500 χιλιάδες προβολές.

Στα πλάνα προβάλλονται διάφορα τοπία της Ελλάδας, με τις σκηνές να εναλλάσσονται και να ξεπροβάλλουν εικόνες παρακολουθήσεων και του πρωθυπουργού.

«Αυτό το βίντεο δημιουργήθηκε για να στηρίξει τον λαό της Ελλάδας ενάντια στις δραστηριότητες κατασκοπείας του Μητσοτάκη και του ανιψιού του», αναγράφεται στη λεζάντα του βίντεο.

Ευχαριστούμε τους αδελφούς Γκανέζους, που αν μη τι άλλο, ξέρουν από Χούντες και καταπιεστικά καθεστώτα, καθώς μετά από μία πε
ρίοδο στρατιωτικών πραξικοπημάτων και δικτατοριών, που όμως έληξε το 1992, με την οριστική αποκατάσταση της δημοκρατίας, σήμερα η χώρα τους είναι ανάμεσα στις πιο δημοκρατικές χώρες της Αφρικής.