Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Κασιδιάρης: "θα ζητήσω τον αποκλεισμό ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου"!


Στην... αντεπίθεση πέρασε ο Ηλίας Κασιδιάρης, μπροστά στο ενδεχόμενο να αποκλειστεί εκ νέου ως υποψήφιος βουλευτής, από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, στην Α’ εκλογική περιφέρεια Αθηνών, με τον Συνασπισμό Ανεξαρτήτων Υποψηφίων «Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία».

Ο καταδικασμένος πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, μετά τα υπομνήματα από Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, για τον αποκλεισμό του και από τις δεύτερες κάλπες, με ανάρτηση του στο Twitter, ανακοίνωσε ότι, προτίθεται να κάνει ακριβώς το ίδιο, για να ζητήσει τον αποκλεισμό των δύο κομμάτων από τις επερχόμενες εκλογές!

Αναφέρει:

"Καταθέτω άμεσα υπόμνημα για την απαγόρευση συμμετοχής στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, με βάση την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την Siemens, που αναφέρει ρητά πως τα εν λόγω μορφώματα λειτουργούσαν συστηματικά και διαχρονικά ως πλυντήρια μαύρου χρήματος. Ως εκ τούτου δεν υπηρετούν το δημοκρατικό πολίτευμα και με βάση το άρθρο 29 του συντάγματος πρέπει να απαγορευτεί η συμμετοχή τους στις εκλογές.

Γελάω με τα ΑΚΥΡΑ υπομνήματα του Μητσοτάκη και του Ανδρουλάκη, γιατί καταστρατηγούν το νόμο που οι ίδιοι ψήφισαν και αναφέρεται μόνο σε κόμματα και όχι σε ανεξάρτητους υποψηφίους. Αποδεικνύουν τον πανικό τους, τον παροξυσμό τους και πρωτίστως το μένος τους ενάντια στην ελεύθερη βούληση των Ελλήνων πολιτών, τις ελεύθερες εκλογές και το δημοκρατικό πολίτευμα".

Η ανακήρυξη των υποψήφιων κομμάτων, συνασπισμών κομμάτων και μεμονωμένων υποψηφίων θα γίνει από τον Άρειο Πάγο στις 8 Ιουνίου.

O έγκλειστος βουλευτής της ΧΑ έχει ανακοινώσει ότι, θα κατέλθει στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής στην Α’ εκλογική περιφέρεια Αθηνών με τον Συνασπισμό Ανεξαρτήτων Υποψηφίων «Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία».