Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Φιλιππάκης: "Κατέθεσα μηνύσεις κατά Μιωνή και Παπασταύρου"!


Σε ανακοίνωση του, μετά την δικαίωσή του από τον Άρειο Πάγο, ο εκδότης της εφημερίδας «δημοκρατία», Ιωάννης Φιλιππάκης, γνωστοποιεί ότι, κατέθεσε μηνύσεις κατά του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή και κατά του συνεργάτη και δικηγόρου του Σταύρου Παπασταύρου, για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης κατ΄ εξακολούθηση και της ψευδούς κατάθεσης κατ΄ εξακολούθηση.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Ιωάννη Φιλιππάκη:

"Μετά την πανηγυρική δικαίωση εμού και της «δημοκρατίας» από τον Άρειο Πάγο, κατέθεσα μήνυση κατά του πρωταγωνιστή της λίστας Λαγκάρντ, Σάμπυ Μιωνή, για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης κατ΄ εξακολούθηση και της ψευδούς κατάθεσης κατ΄ εξακολούθηση.

Επίσης, κατέθεσα μήνυση κατά του Σταύρου Παπασταύρου, επιχειρηματικού συνεργάτη και δικηγόρου του Μιωνή, για το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης στην οποία προέβη, στηρίζοντας την σκευωρία που κατέπεσε, ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Εντός των επόμενων ημερών, ακολουθεί και η κατάθεση αγωγής εναντίον του Μιωνή για το αδίκημα της απόπειρας απάτης επί δικαστηρίω αλλά και σειρά νομικών ενεργειών κατά παντός υπευθύνου ή «διαφημιστή» της πρωτοφανούς σκευωρίας που στήθηκε εις βάρος μας.

Παρά την ανοχή μας, επί ένα ολόκληρο χρόνο μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου, ο Μιωνής συνεχίζει την ίδια τακτική ύβρεων και συκοφαντιών (περί δήθεν Ναζί, εκβιαστών και άλλων τέτοιων γελοιοτήτων) με μόνιμο και πρόθυμο συμπαραστάτη και μάρτυρά του, τον Παπασταύρου. Παράλληλα, συνεχίζει την τακτική που ακολουθεί εδώ και δέκα χρόνια στην προσπάθειά τους να μας φιμώσουν. Δυστυχώς, τόσο για τους δύο όσο και για τους εμφανείς ή αφανείς συμπαραστάτες τους, θα λάβουν πάλι την απάντησή τους από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Ιωάννης Ν. Φιλιππάκης".