Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Εισαγγελέας Τσορμπατζόγλου: Συνελήφθησαν και πολιτικοί μηχανικοί στη Μύκονο!


"Αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα πας" λέει ο σοφός λαός.

Και αυτό έκανε πράξη, για μία ακόμη φορά στη Μύκονο, ο Εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου, καθώς με παραγγελία του συνελήφθησαν, για αυθαίρετη κατασκευή στην περιοχή Αγίου Στεφάνου, δέκα ακόμη άτομα, μεταξύ των οποίων και δύο πολιτικοί μηχανικοί, που επέβλεπαν τις εργασίες!

Είναι ασύνηθες σε υποθέσεις αυθαιρέτων να συλλαμβάνονται και οι πολιτικοί μηχανικοί και να οδηγούνται στο Αυτόφωρο, όπως συνέβη στη συγκεκριμένη υπόθεση, όπου παραμένουν κρατούμενοι στο ΑΤ Μυκόνου μαζί με τους οκτώ εργάτες.

Ολοι μαζί, οδηγούνται αύριο στο Αυτόφωρο δικαστήριο της Σύρου.

Ο Εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου Οδυσσέας Τσόρμπατζόγλου επιχειρεί να στείλει "μήνυμα" ότι, παραμένει ανυποχώρητος στην επιχείρηση - νομιμότητα στη Μύκονο, που του ανατέθηκε με παραγγελία του Εισαγγελέα Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου, γι΄αυτό και έδωσε εντολή στους αστυνομικούς, να συλλάβουν όλους όσους ήταν παρόντες στην αυθαίρετη κατασκευή, που αφορούσε εργασίες επέκτασης σε ένα ακόμη γνωστό μαγαζί στο νησί των Ανέμων, στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου.

Η νέα υπόθεση οικοδομικής αυθαιρεσίας στη Μύκονο, είχε αποτέλεσμα, εκτός από τις δέκα συλλήψεις, να κατασχεθούν μηχανήματα και οικοδομικά υλικά.

https://www.ieidiseis.gr/ellada/202350/nees-syllipseis-sti-mykono-gia-afthaireti-kataskevi-katasxethikan-mixanimata-kai-ylika